Köp fyra, betala för tre

081012
Nu har jag fyra stycken nya som väntar på mig i bokhyllan :smile: . En härlig blandning pocket. Någon som har läst dem? Jag tror jag ska börja med Kajsa Ingemarssons.

Helgen har varit riktigt bra! Jag hade en toppentrevlig kväll med kollegorna i fredags. Det var så kul att vara ute ”själv”, att få äta i lugn och ro, att få prata i lugn och ro och att få längta hem till familjen igen :smile: . Vi har även träffat både släkt och vänner i helgen, mycket trevligt som vanligt, och hunnit med en hel del fixande här hemma :pleased: .

8 kommentarer på “Köp fyra, betala för tre”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mimmi

    Sträckläste Lyckans hjul i Grekland. Så enkel och så trevlig. Kul att ses igår btw. Kram och trevlig vecka.


  2. Kommentar från: Snäckan

    Kajsas bok -lättläst men inte en av hennes bästa
    Lizas bok – Spännnade som vanligt
    Maris bok – Mycket bra och spännande. Sträcklästes i båten i somras
    Bitterfittan ska var urbra men jag är rädd för att känna igen mig för mycket och har dragit mig för at läsa den

    Kort och gott, du har många timmar bra läsning framför dig!


  3. Kommentar från: Linda

    Ja, jag har läst ”livstid”, ”bitterfittan” och ”lyckans hjul”.. Jag gillade dem… men ”lyckans hjul” var nog ändå sämst av dem.. dock väldigt lättläst och en ”feel-good-bok”..


  4. Kommentar från: Cissi & Noah

    Den håller jag på med nu:) Kajsas alltså! Tycker hennes böcker är jättemysiga ”för-stunden”-böcker, men sedan när jag läst klart dem kommer jag aldrig ihåg ngnting av dem:)


  5. Kommentar från: Marie

    Jag håller på att läsa Stig Larssons serie just nu, men så fort jag läst klart dem, ska jag också läsa Kajsas bok här ovan. Har alltid gillat hennes böcker.


  6. Kommentar från: Helena

    Jag har läst alla fyra! Allra bäst var ”I denna ljuva sommartid”, men så är jag en deckarjunkie också. :wink: Lyllos dig som har fyra olästa böcker i hyllan. Jag är i boknöd just nu.


  7. Kommentar från: Therese

    Ja, alla utan ”I denna ljuva sommartid”, tyckte bäst om ”Livstid”! Härligt att ha så många böcker hemma olästa! Något att se fram emot!


  8. Kommentar från: Sabina

    Jag har läst Kajsas bok och tyckte väl att den var ok. Lättläst chick lit. Bitterfittan läste jag förra veckan. Hade hört mycket om den, men berördes inte mycket av den. Jag antar att jag själv så många år tänkt på de här sakerna, så det är inte precis några nya tankegångar…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(