Vitt & Färgglatt. Samtidigt.

I helgen hoppas vi på att göra lite framsteg i Kaspers rum. Tapeterna är uppe och en vägg är numera randig, en är vit med gröna dinosaurier och resten är helvitt. Det ska sättas lister, fixas en platsbyggd hylla och jag pysslar med ett eget litet målarprojekt för att piffa till lekbordet som han ska ha där inne. Sakta men säkert… :smile: .
081010

Lite annat ska också hinnas med i helgen. Ikväll ska jag faktiskt ut och äta alldeles på egen hand. Ja, det vill säga, utan man och barn, men med mina kollegor. Vi ska först ha resegenomgång på jobbet eftersom ett par av kollegorna varit på studieresa och jag varit på greklandssemester, för att därefter gå ut och äta gott på stammishaket. Det ska bli sååå trevligt! Kasper, som fortfarande inte klarar sig allt för länge utan tillgång till mjölkbaren, får dock följa med under genomgången, för att sedan hämtas hem av pappan och storebrorsan innan vi går vidare :pleased: .
Vi ska även hinna med att fira en 60-åring samt göra lite nytta i största allmänhet här hemma. Trevlig helg!

4 kommentarer på “Vitt & Färgglatt. Samtidigt.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Snäckan

    Åh, ska bli spännande att se Kaspers rum när det är klart!

    Hoppas du får en kul kväll. Kram


  2. Kommentar från: carina

    Va fint med färg. Det blir man glad av säkert Kasper med. Hoppas du får en härlig o rolig kväll. Man behöver få göra nåt själv oxå(även om man längtar hem). Ha det så bra
    Kram Carina


  3. Kommentar från: Jenny

    Du är så pysslig att hälften vore nog. Här byts inga tavelmotiv och ljungen har stått oplanterad i en vecka nu. :???: Men vi har i alla fall fått i ordning Olles och det var ju på tiden. Jag hade inte mage att låta honom bo kvar i ett rum med till hälften nedrivna, mörka tapeter och ett trasigt golv … Nu är det superljust där och allt är nytt. Härligt!
    Lycka till och trevlig hösthelg!


  4. Kommentar från: Maria

    Hoppas du hade det bra på middagen! Och att mjölkdrickaren inte var alltför panikslagen!

    Lille killen här ligger o tjoar i sin vagn, redan nöjd med fm-sömn…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(