Enkel förändring (eller??)

100909
Vi satte upp ett par tygtavlor i matsalen när vi flyttade in i vårt hus för snart fyra-och-ett-halvt-år sedan. Tygtavlor skulle ju bli ett så enkelt sätt att förnya rummet då och då – bara att köpa nytt tyg och häfta fast när man tröttnat på det gamla. Eller hur. Haha. Men visst var det enkelt att byta tyget. Jag tror jag ägnade 15 minuter på Ikeas tygavdelning och betalade 79 kronor för 1.5 meter fint tyg, och Pär la ungefär samma tid på att sätta upp det nya tyget. Så visst var det enkelt. Men att tro att man ska ”förnya rummet då och då” genom att byta tyg är, åtminstone i vårt fall, bara att lura sig själv. Det var nämligen första gången vi bytte ut det där tyget ;-) .

8 kommentarer på “Enkel förändring (eller??)”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lotta

    haha, det där känner jag igen. Vi gjorde en tavla för två år sen… samma tyg fortfarande. I somras gjorde vi en megastor med färgglatt Marimekko tyg. Den blev så svindyr att man inte vill byta tyg… någonsin. haha Så korkat egentligen! Vet inte vad jag tänkte på… men snyggt med färgklicken iaf.

    Tavlorna blev snyggt, härligt och fräschar upp. Kul med lite nytt!

    Kram!


  2. Kommentar från: Lotta

    Åh, just det. Hoppas Kasper har kryat på sig! :love:


  3. Kommentar från: LiseLotte

    Men här var en mysig blogg.

    Kram LiseLotte


  4. Kommentar från: Lena

    Snygga tavlor! Känner igen att man har ambitionen att förändra något enkelt, då det är så lätt, men sedan blir det ändå aldrig av.

    Hoppas minstingen har ”piggat” på sig!

    /Lena


  5. Kommentar från: Junitjej

    Jag gillar din nya bloggdesign!


  6. Kommentar från: anna

    Jag gillar tygtavlor med, har både i pojkarnas rum och i ”mitt”. Visst är det så att man sällan varierar tyget men å andra sidan är ju målade tavlor alltid desamma och de har man ju i åratal!
    Snygg layout förresten :)

    Hoppas lillprinsen kryar på sig, kram


  7. Kommentar från: MariaLarsson

    Vad fint du fått det här. Känner dock igen det där med att ”lätt förnya”. Pyttsan, jag tror man blir lite hemmablind också. Ha det gott och hoppas lillkillen är frisk nu.


  8. Kommentar från: mammadagar

    Haha, jag känner igen det där… man blir hemmablind efter ett tag. Tiden räcker ju inte till.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(