Inför

100902
Ikväll har jag och vännen Catrin tagit en promenad och tittat på omgivningarna där vi tänkt oss att hennes och blivande makens bröllopsfotografering ska äga rum om några veckor. Jag har, trots min ringa erfarenhet i området, blivit tillfrågad om jag vill föreviga det hela – och visst, jag gör ett försök. I närheten av kyrkan finns fina miljöer vid en gammal stenkärlsfabrik och ett ett naturreservat så vi håller tummarna att vädergudarna är på vår sida på den stora dagen. I ärlighetens namn är jag sannolikt mer nervös för fotograferingen än vad bruden verkar vara för hela bröllopet :love: . Förhoppningsvis ska det gå bra. Jag vet att det finns några rutinerade bröllopsfotografer som läser här – har ni några goda råd så Shoot!

9 kommentarer på “Inför”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mammadagar

    Jag har verkligen ingen erfarenhet, men jag tror det kommer gå jätte bra! Fota många detaljer, förutom brudparet då så klart. Det brukar vara fint. Sen är jag lite förtjust i skobilder/bilder på fötterna. :smile: Men annars det vanliga.. buketten, ringarna, om du är med på festen och fotar också så på dukningen och gästerna. Allt det där runtomkring skulle jag ha velat haft mer bilder på om jag fick göra om vår dag igen ;-)

    Ladda batterierna, ta med alla minneskort du har och ja… lita på det du gör! Det är nog viktigast!!


  2. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Jag har av naturliga skäl inte minsta lilla erfarenhet av fotografering men mitt tips är att ta massor av foton på släkt, vänner, talare osv (om du även fotograferar på festen vill säga). Det saknade jag från vårt bröllop. Du kommer göra succe. Det är jag säker på.

    Kram M,F&C


  3. Kommentar från: Josefina

    Ett tips från en fd mkt nervös bröllopfotograf är att ta gärna med dig en lista på olika uppsättningar, enskilda, grupp, barn, alla, detaljer etc som stöd för när man står där och gör fotograferingen så är det så lätt att glömma i all nervositet för jag lovar brudparet lär vara lite nervösa just där och då… annars så är det bara att göra precis som du alltid gör – du tar jätte fina kort och det kommer bli kanon. Hoppas man får se lite foton sen! :) Lycka till!


  4. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

    Det kommer gå jättebra! Gör precis som du brukar, som du gjorde på vår bröllopsfest. Fotona blev helt UNDERBARA! :love: You can do it! Ser framemot att få se resultat sen. Ska bli spännande!!! :)

    Stor kram!


  5. Kommentar från: catrinj

    Som jag sagt tidigare: Blir bilderna bara hälften så bra som dina bilder brukar bli blir brudparet mer än nöjda :smile:


  6. Kommentar från: mrsbandco

    Så roligt & spännande! Det kommer självfallet gå bra!
    All lycka till!


  7. Kommentar från: sezzan

    Det kommer gå kanon!!Dina bilder är så himla fina så det kommer dessa också bli!!


  8. Kommentar från: Fia

    Yey, så roooooligt Pernilla!!! Äntligen liksom! Det kommer bli superfina bilder, så duktig som du är med kameran.

    Tips ville du ha – Förbered dig väl. Kör till kyrkan och platsen de vill ta porträttbilderna på ett par dagar eller nån vecka innan för att reka, kolla ljuset och slutartider i kyrkan och hitta ett par smultronställen för porträttbilder. Och skriv gärna ner de bilder du vet att du vill ta och ta med dig på en lapp. Risken är att du blir helt blank annars om du är nervös och stressad.

    Kram och lycka till!


  9. Kommentar från: Madde

    Spännande va kul!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(