Fredagkväll

100820
Igår, efter jag lagt upp mitt ganska trötta inlägg gjorde jag en tidig kväll och vaknade faktiskt idag och kände mig avsevärt piggare. Delvis beror det säkerligen på att det är fredag idag och jag har helgen framför mig, men även på att jag haft en bra vecka på jobbet och det mesta vad beträffar scheman och arbetstider börjar falla på plats. Planering och att ha saker i ordning – det ger ro i själen för min del.

Nu har jag förberett middagen för ikväll, medans barnen byggt kulbana med sin pappa på storebrors rum. En harmonisk kväll med andra ord (åtminstone för stunden, för bara en timme sedan var lillebror vansinnig över något som vi inte begriper och låg och sparkade och skrek på köksgolvet…. ;-) ). Nu har min man startat grillen och jag ska gå ut på altanen och sällskapa honom med ett glas vin. Trevlig helg!

8 kommentarer på “Fredagkväll”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: IaY

    Njut av vinet och av helgen! Kramar <3


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Åh, de ljuvliga utbrotten. :) Jag upplever just nu att Lea försöker kommunicera men att vi inte riktigt hör vad hon säger, då blir hon frustrerad. Känner du igen det? Typ så här:
    Lea: Muscha!
    Jag: Duscha? Rutchkana? Kossa?
    Lea: Nääääää!

    :)


  3. Kommentar från: hemmabloggaren

    Det låter härligt, man kanske hinner med en grillning till innan höstrusket kommer.

    Hoppas ni får en härlig helg.


  4. Kommentar från: elsklingen

    visst är dessa utbrott utan anledning härliga ;)


  5. Kommentar från: Hilda

    Jag vill också dricka vin!


  6. Kommentar från: Frida

    ÅH vi har också en sån där kulbana men inte alls lika roliga delar som ni har. Vart köper man det? VIncent fick det i present.

    Trevlig helg! Kram på er!
    Frida


  7. Kommentar från: mammadagar

    Ja fy, det är riktigt humör de har ibland de där småttingarna… ;-)

    J är som en annan liten person nu. Kan bli totalt tokig! Skriker så hon blir illröd och kastar sig i golvet och blir helt vansinnig. Men för att i nästa sekund bara skratta och vara glad igen.

    Kan inte vara lätt att vara liten…


  8. Kommentar från: Josefina

    Var har ni fått tag på den där kulbanan? Verkar ju vara hur roligt som helst… det vankas ju snart både jul och födelsedagar här i huset… :)

    Utbrott har min 2½ åring oxå stup i kvarten… måste försöka fånga henne i ett för hon ser så ROLIG ut… hon har nämligen en speciell hållning med händerna :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(