Så trött, så trött

100819
Det tar all min energi att få igång vardgslivet just nu. Jag har massor av saker jag vill och borde göra, men jag vet inte ens var jag ska börja när barnen är nattade och dagens röra är undanplockad – så just nu blir det faktiskt mest…. ingenting. nothing. nada. nichts. Jag.orkar.absolut.ingenting.just.nu.

Jag tror att det snart kommer lätta en aning. Saker och ting börjar klarna så sakteliga på jobbet med arbetstider och scheman, inskolningarna av de nya barnen går väldigt bra och jag tror vi kommer få en rolig termin med en glad barngrupp. När vi fått allting på plats, både hemma och på jobbet kommer det förhoppningsvis att finnas mer ork över till även lite annat än det vardagliga. Dessvärre har jag ju den där lilla egenheten att jag gärna vill att allting ska vara planerat, klart och fungera precis som jag har tänkt mig – helst redan innan jag börjat – och just i det avseendet är tålamod inte alls min starka sida… ;-) . Nu – mot soffan!

7 kommentarer på “Så trött, så trött”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Madelene

    Hej Pernilla, och tack för den fina kommentaren. Gillar dina foton av vardagslivet och önskar att jag orkade fånga fler tillfällen i min vardag. Ser fram emot att följa dig här :)


  2. Kommentar från: Mrs. b

    Känner igen mig precis på pricken… Denna första veckan har det varit tröttsamt. Nu är det fredag och en hel helg att se fram emot. Jag tror nog iofs att helgen inte räcker för att ”vila ut sig”, men det borde ju i vilket fall gå åt det bättre hållet. Det jag tycker är mest trist att man liksom varken orkar ”fixa grejer” eller att ”njuta av nuet och att inte göra någonting”. Det finns liksom inte ork till nåt. Men som sagt, jag hoppas det vänder snart :-)

    Trevlig helg!


  3. Kommentar från: Therese

    Känner igen det där… Men det lättar förhoppningsvis snart!


  4. Kommentar från: elsklingen

    Älskar bilden! Jättefin!


  5. Kommentar från: Frida

    Ja huvaligen, vardagen är bra tråkig mellan varven. Jag håller med, jag är sjukt trött.
    Funderar på att boka en vinterresa för att ha något ljust att se framemot. Thailand kanske…

    Kram igen


  6. Kommentar från: mammadagar

    Usch ja!!! Den här första veckan tillbaka på jobbet har tagit all min energi. Jag orkar ingenting. Absolut ingenting! För inte kan det väl vara att man alltid är så här trött bara att man vänjer sig? Nä det är nog omställningen…. blir bättre, måste bli bättre!


  7. Kommentar från: Linda J

    Fin bild:)!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(