Regnig rapport

100814
Det blev en regnig avslutning på den första jobbveckan – dessutom toppad med +-39 graders feber för tre av fem familjemedlemmar (Biggles och pappan i huset har med andra hållt hushållet flytande). Tack och lov verkar det ha varit ganska snabbt övergående och vi mår bättre allesammans igen, till skillnad från igår då vi var riktigt risiga på kvällen. Ska man bli sjuk var detta åtminstone ett bra tillfälle vädermässigt ;-) – regnet har verkligen öst ner utan avbrott idag.

Lite ljuspunkter har vi dock kunnat se: Den nya duken på matsalsbordet (reafynd från Village, som för övrigt, till min stora förtjusning, snart öppnar här i stan) passar perfekt och spelen Theo fick när han hade kalas förra helgen är både roliga och pedagogiska :smile: . Nu väntar thaimat, lördagsgodis och ostbågar och sedan ska vi förhoppningsvis vara back on track igen!

3 kommentarer på “Regnig rapport”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Ensamma mamman

    Va skönt att ni känner er bättre redan och att ni lyckades pricka in sjukdomen mitt i en massa regn. Känns mer okej att vara sjuk då. Hoppas att ni snart är helt bra och att dom andra klarar sig. Kram


  2. Kommentar från: Mrs. b

    Så trist med sjukdomar – krya på er!


  3. Kommentar från: elsklingen

    Skönt att ni kryade på er snabbt!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(