Jag, Ernst, iphone och en kopp te

Regnet smattrar på rutan och jag har bäddat ner mig själv i soffan med en filt, en kopp te på bordet, Ernst i rutan och iPhone i handen. Numera måste man försöka bänka sig på torsdagar klockan 20, eftersom TV4 har haft den dåliga smaken att ta flytta alla säsongens Sommar med Ernst-avsnitt från TV4Play till betalalternativet TV4Anytime – kass, jag surade över detta faktum en hel kväll häromsistens…

Jag känner en begynnande förkylning och längtar efter helg. Det har verkligen tagit musten ur mig totalt att börja jobba efter semestern igen – men det finns ju givetvis många ljuspunkter också; roligt att träffa barn (visst är det konstigt hur mycket alla barn växer över sommaren??) och kollegor igen, att träffa alla förväntansfulla inskolningsbarn och att göra upp planer inför terminen.

Men den här veckan har jag inte haft ork till mer än att jobba och ta hand om det vardagliga hemma med barn, hund matlagning och tvätt. Andra veckan brukar bli lite lättare och det kommer förhoppningsvis finnas energi över till annat. Måla till exempel – jag har ett par dörrar och en lampa som väntar på vit färg.

Just ikväll känns det som om hösten är verkligt nära – klockan inte ens nio men det börjat mörkna ute. Men man får se det positiva; jag har tänt värmeljus och får användning av mina fina Saga form tekoppar igen ;-). Snart får jag uppdatera höstgarderoberna en aning och det ska även piffas lite på inredningsfronten här hemma. Och som Theo konstaterade tidigare idag finns även några andra fördelar med att vardagen är här igen; ”Mamma, nu kan vi ju börja med fredagsmys på allvar igen!”. Och det är ju faktiskt inte så illa.

7 kommentarer på “Jag, Ernst, iphone och en kopp te”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Gummigutta

    Vi har fått köpa ett helt lass nya byxor till WIlle för plötsligt var alla för korta :-o
    Även här har förkylningen slagit till med kraft, på mej då, alla andra verkar pigga.


  2. Kommentar från: Lotta

    Mysigt med höst tycker jag. Känns lite som att den är på G. Jag och A satt också framför sommar med Ernst igår… :)

    Kram kram!


  3. Kommentar från: Anna

    Myspys, förutom förkylningen då. Undrar hur länge barnen kan gå i förskolan när de väl börjar igen..brukar inte dröja länge förrän de åker på nån bacill!


  4. Kommentar från: Frida

    Kloka ord från Theo om fredagsmys! ;-) Surar också över att man inte kan se Ernst m m om man inte har abonnemang… :evil: Tacka vet jag 3:an, de programmen kan man se gratis när man vill.

    Kram & trevlig helg!


  5. Kommentar från: Birgit

    Ha en bra helg hela familjen! O kurera din förkylning!
    Kram till er Mor


  6. Kommentar från: ulrica

    Skrattar gott åt Theos Kommentar. Fredagsmys. Hur gullig får man bli…:)
    Hoppas du har kryat på dig! KRAM


  7. Kommentar från: Madde

    Tycker också att det är dåligt att man inte kan se alla program efteråt på TV4play

    Det ska bli lite mysigt med höst





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(