En milstolpe

100729
Spjälsängstiden är nu för länge sedan förbi för minsteman. I ungefär en månad har han nu sovit i den gammaldags fina växasängen som vi fyndade på blocket och gjorde iordning till Theo när han var liten. Bara några enstaka gånger har det varit problem att lägga honom och de allra flesta kvällar och nätter har han sovit som den prins han är i sin fina säng. På morgonen smyger han upp och tittar ut genom sin dörr bort mot vårt sovrum och ropar ”hej” innan han kommer tassande in till oss för Bolibompa och välling :love: . Kasper kommer dessvärre inte kunna sova speciellt länge i sängen, eftersom han är bra mycket större än vad hans bror var i samma ålder, och sängen är lika smal som spjälsängen. Framåt hösten blir det ett litet projekt att bygga en liknande sängkoja som Theo har under snedtaket, även till Kasper.

3 kommentarer på “En milstolpe”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mrs. b

    Så fin liten växasäng! Visst känns övergången från spjälsäng till ”vanlig” säng lite speciell, men sedan bara några dagar efter känns det som dom aldrig har sovit nån annanstans :-)


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Det är så skoj att följa Kaspers uteveckling när han och Lea är jämngamla. :) Vi ska ordna en säng till Lea men drar oss eftersom hon INTE kommer kunna ligga still i den och vi är rädda för att Lea som redan somnar sent (mellan 22-00) kommer somna ännu senare… Men det går nog bra. :)

    Vad fin sängen är! Ska kolla på Blocket. Ha en fin dag!


  3. Kommentar från: elsklingen

    Jättefin säng! Tror vi kommer behöva bygga en specialbygd säng till LL när hon blir lite större. Hennes lilla rum är rätt litet.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(