Another roadtrip

100726
Så har vi varit iväg på ännu en liten semester – denna gången österut. Ganska många mil i bil har avverkats och med undantag för några mindre sammanbrott har barnen skött sig ypperligt. Vi började turen med ett par dagar med besök hos vänner i en stuga utanför Valdemarsvik, där vi trots sommarens mest ihållande regnande hade mysiga dagar. Därefter forsatte vi mot Norrköping och Kolmården där vi mötte upp en studiekompis till mig och hennes familj för en dag bland djuren i djurparken. Trots att det även denna dag föll ett aldrig sinande fint, fint regn hade vi en toppendag! Inga köer och djuren var pigga och alerta när det blivit ett avbrott i värmen. Delfinshowen var otroligt fin och helt klart min favorit! Barnen tyckte nog att tigrarna var mest spännande och allra roligaste, om man frågar Theo, var att åka berg&dalbanan ;-) . Att få träffa och få kramar av Bamse och Lille Skutt i Bamses värld fick också många favvopoäng av både Theo och Kasper. Vi övernattade hos vännerna i Norrköping och hade en trevlig kväll med mycket catching up – när avståndet är såpass långt blir det tyvärr alltför sällan man ses.

Kameran har fått vila större delen av resan den här gången – det har regnat massor så det har inte varit så roligt att ta fram den. Det är faktiskt ganska skönt att ta en paus ifrån den emellanåt också. Det kommer nog ändock något inlägg framöver med lite fler semesterbilder, några foton blev det ju trots allt :smile: .

3 kommentarer på “Another roadtrip”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Det verkar som ni har en mysig och händelserik semester. :love:
    Jag börjar jobba på måndag och det känns alldeles för tidigt. Fy, jag vill inte…

    Kram M,F&C


  2. Kommentar från: Junitjej

    Vi har också besökt Kolmården i sommar. Kolla in kategorin SEVÄRDHETER på min blogg.


  3. Kommentar från: Madde

    Visst är det skönt att ta lite semester från kameran ibland, så man får se platsen på ”riktigt” och inte bara genom kameralinsen ;)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(