Uppdaterade sommargarderober

Det har varit en lång vecka med mycket jobb – men en både rolig och inspirerande sådan! I onsdags åkte vi på en inspirationsmässa i Köpenhamn med jobbet och fick massor av idéer från utställare och workshops. Dagen avslutades med en god middag på uteservering i Nyhavn. Trevligt värre! I torsdags jobbade jag över några timmar och började därför tidigt och kontentan av det blev att jag inte träffat barnen alls mycket i veckan. Därför var det extra skönt med en ledig dag idag. Jag har dessutom lyckats dra på mig ytterligare en trist förkylning så det var välbehövligt med lite lugn och ro.
100521
Dagen idag har jag således kunnat ägna helt åt att mysa med killarna. Och att klara av en nödvändig uppdatering av deras sommarkläder på samma gång. I onsdags kom plötsligt värsta högsommarvärmen till Skåneland – från vinterjacka till shorts och sandaler över en natt. Båda killarna behövde sandaler och eftersom vi gillade Everestsandalen som Theo hade förra året, blev den nya modellen av samma sandal inköpt idag. Vi fick också köpt två par shorts/trekvartsbyxor till Theo (som inte har ett enda par som passar från förra året), från HM och Åhléns. Åhlens eget märke Varför Därför, har väldigt fina kläder tycker jag, bra kvalitet och bra pris. Det blev även varsin solhatt med stjärnor till barnen ifrån samma märke. Efter vi löst det mest akuta uppdrag sommarkläder gick vi till stora lekplatsen nere vid havet och hade en mysig eftermiddag i trevligt sällskap i solen. En finfin ledig dag med andra ord!

Och förresten, helt apropå ingenting, så tycks vi ha kommit in i den där perioden då folk har tid att surfa i samma utsträckning som vanligt men aldrig tid att säga hej. Trist. Och lite ohyfsat om man frågar mig, som just nu har ganska dåligt med tid att surfa runt, men när jag väl gör det tar jag mig oftast tid till någon liten reflektion eller hälsning på samma gång.
Ikväll har vi grillat och suttit ute och ätit. Ljuvligt. Helgen ska ägnas åt att kurera min förkylning och onda hals, nu ikväll har jag i princip tappat rösten helt. Jag tänkte också försöka ge mig på projekt trädgårdsland – vi får se hur det fortlöper… :wink: . Trevlig helg!

13 kommentarer på “Uppdaterade sommargarderober”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: IaY

    Vilka fina solhattar! Visst är det härligt med vårvärme ;)


  2. Kommentar från: Mimmi

    Krya på dig i massor!


  3. Kommentar från: Anneli

    Här har du en till utan röst. Dunderförkylning på det alldeles lagom till alla kalas. Men men, det blir förhoppningsvis bättre över natten. Jättefina kläder, jag måste också ge mig ut och köpa sandaler till M!


  4. Kommentar från: Anneli

    Här har du en till utan röst. Dunderförkylning på det alldeles lagom till alla kalas. Men men, det blir förhoppningsvis bättre över natten. Jättefina kläder, jag måste också ge mig ut och köpa sandaler till Maja!


  5. Kommentar från: Mia

    Jag gillar också varför därför! Hoppas förkylningen släpper fort


  6. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Fina nya kläder är alltid kul!
    Vi har kört med Everestskor (sportskor) till Fille ett tag nu och jag är supernöjd. Lätta att ta på, hållbara och snygga. Perfekt! Kanske får kika närmare på sandalerna också.
    Idag ska jag bli kidnappad av mina kompisar (enligt ett mystiskt SMS som jag fick igår) så jsag sitter och väntar Wiiieeeee!
    Kram M,F&C


  7. Kommentar från: ulle_80

    Som vanligt tagen av din bilder, du e så sjukt duktig!!! :) Krya krya krya!


  8. Kommentar från: Annelie

    Visst är det härligt att vi fått sommarvärme!! Här har oxå inhandlats en del nytt, sonen verkar käka gödningsmedel, för alla kläder blir för korta i ett nafs. Trodde inte en treåring skulle behöva ha strl 116, men tydligen…

    Har aldrig handlat barnkläder på Åhlens, men det börjar nog bli dags ser jag. Riktigt snyggt!!
    Ha nu en skön sommarhelg!
    Kram


  9. Kommentar från: maria

    Fina kläder till killarna!
    Idag har det ju varit helt otroligt varmt! Värsta högsommarvärmen. Härligt!
    Kram!


  10. Kommentar från: Cybertjejen

    Snygga sandaler! De kanske man skulle ta och kolla på till C


  11. Kommentar från: sandaler på stadium.se

    Hej Pernilla,

    Kul att du/ni gillar våra everestsandaler. Som tack för att du skriver om- och länkar till dessa så visar vi upp och länkar tillbaks till ditt inlägg på produktsidan på stadium.se.

    Krya på dig!

    Vänliga hälsningar,
    David B

    E-com Manager, Sverige
    http://www.stadium.se


  12. Kommentar från: Birgit

    Fina sandaler för små fötter med mycket spring i!

    Kram mormor


  13. Kommentar från: Ljusglimt

    Fin solhatt!
    Jag har som tur var min iPhone så att jag kan hålla mig uppdaterad om vad som händer. Har tyvärr inget bredband så det blir inget datorsittande alls…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(