Väldigt mycket måndag

100518
Vissa måndagar är helt enkelt bara… mer måndagsaktiga än andra :dead: . Blev väckt på tok för tidigt av minsteman igår morse, bara för att inse att jag tycks ha fått en andra omgång av det där halsonda från förrförra veckan. Samt en rejäl huvudvärk. Jag tycks helt ha förträngt det faktum att det är ganska naturligt att man blir förkyld ganska frekvent när man börjar arbeta i en ny barngrupp. Hursomhelst, jag är inte lika risig som den senaste omgången åtminstone. Morgonen började sedan med att Kasper under två obevakade sekunder (medans jag böjde mig ner – han är helt galet snabb…) fick tag i en liten sax och lyckades klippa sig själv i ena örat. Stackars liten! Han blev helt förtvivlad och det blödde massor. På jobbet var det full fart hela dagen och även där väldigt mycket typisk måndagskänsla med mycket bus och hög ljudnivå helt enkelt. Vid hämtning på dagis såg Theo ganska blåslagen ut med ett stort rött märke och skrapsår på ena kinden, samt en rejäl fläskläpp. Det är vad som händer när man trillar ner ifrån taket på klätterställningen. En till liten stackare på samma dag.

Under eftermiddagen och kvällen blev dagen slutligen aning mer harmonisk – två alvedon gjorde susen och plötsligt visade sig solen till på köpet. Jag och grabbarna hängde i trädgården ett tag, jag träffade Hannah för en skogspromenad med hundarna och avslutningsvis invigde jag och Pär vår nya balkong med en kopp kaffe medans solen gick ner. Och det var vår rivstart på veckan :smile: . Hur var din?

6 kommentarer på “Väldigt mycket måndag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Fy vilken måndag. Hoppas tisdagen blir bättre för er allihop.

    Min vecka startade med andan i halsen. Vi har massor att göra och jag går med i ständig drunkningskänsla. Jag börjar tänka i banor som; magkatarr, hjärtinfarkt osv. Men snart är terminen över, snart, snart snart…

    Kram M,F&C


  2. Kommentar från: Anna

    Så är min tillvaro just nu. Mest kaos. Ellen dök från soffan hos farmor i fredags…Blev ett jättejack i pannan mellan ögonen så det fick bli akuten..alltid e det nåt…Kram


  3. Kommentar från: Hallon

    Min dag var ganska lugn, typisk måndag. Man är trött och vill bara gå hem och lägga sig igen. hahaha Trots allt gick dagen fort och på kvällen kunde jag avnjuta sol på min balkong. Mycket skönt! Äntligen lite värme!


  4. Kommentar från: Sara

    Usch vissa dagar bara är så jobbiga, allt händer samtidigt (negativa saker). Men som tur är så brukar det ju vända! :smile:


  5. Kommentar från: HUSnrNIO

    Usch ja för vissa dagar och ibland även flera i följd:( Det är inte lätt att få ihop vardagen med allt som mamma… Stackars liten som klippte sig! Det måste ha blött massor. M skar sig på en konservburk häromdagen och bara det blödde rejält. Krya på dig & ha en fin dag.


  6. Kommentar från: Cybertjejen

    Aj det måste ha gjort ont i hans lilla öra





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(