Pimpa ett nyckelskåp

Jag fick tokryck på röran bland våra nycklar häromdagen. Ett enkelt och i originalutförande ganska trist nyckelskåp inhandlades omgående av maken som befann sig på Biltema i andra ärenden, och med lite slipning och några omgångar vit sprayfärg såg det genast roligare ut. Nu skulle jag vilja skriva ”nycklar” på skåpet i svart, och jag har redan testat att göra en egen schablon och svampat med svart färg – med mindre lyckat resultat. Det blev inte alls bra :evil: .
Några idéer på hur man snygg och enkelt pimpar det vita nyckelskåpet med svart text?? Jag vet att det finns hur många pyssliga och kreativa som helst out there – tipsa mig!

4 kommentarer på “Pimpa ett nyckelskåp”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sara

    Det finns jätte bra mallar som man även kan använda om man typ scrappar och vill trycka bokstäver. Kolla Panduro. De är enkla att måla i så det blir text…. finns olika stilar och olika storlekar.


  2. Kommentar från: Sara

    Man kan såklart även köpa stämplar men det blir kanske lite dyrare….


  3. Kommentar från: IaY

    Det finns färdiga bokstäver som man kan klistra på också… Panduro eller scraproom har! Eller kanske svart plast att skära ut bokstäver i?


  4. Kommentar från: Lena

    Bokstäver på ark (som klistermärken) finns att köpa i bokhandeln eller hos Clas Olssons.
    När jag behövde köpte jag i en bokhandel. Det finns i några olika storlekar, dock inte jättestora. Tror att den största jag hittat är ca 4-5 cm hög.
    Lycka till!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(