Holiday Hangover

100214
Jag befinner mig i nån sorts kreativ torka – jag har inte ork och lust att ta mig för nånting. Har ingen fotoinspiration, inga projekt på gång här hemma, har inte digiscrappat på evigheter, har inte orkat ta tag i ny layout – nada. Tror det är det faktum att det faktiskt var till och med lite tristare än jag räknat med att komma hem från semestern som påverkar, särskilt som om våren inte verkar ha några som helst planer på att anlända inom överskådlig framtid. Jag får rycka upp mig en smula känner jag – jag tänkte börja på en gång med att sent omsider registrera mig och ta tag i fotokursen jag ska gå på distans via Högskolan i Jönköping och Moderskeppet.

Helgen har varit – tja, varierad skulle man kunna säga. Fredagens planer blev omkullkastade och snabbt ändrade, men vi fick en väldigt trevlig kväll ändå med tacos och goda vänner! Igår var det dags för möhippa för Lotta och vi hade en mysig kväll med god mat och mycket skratt. Nästa helg blir det bröllop :love: .

När jag kom hem från möhippan vaknade Kasper och var lite orolig, för att en kort stund senare kräkas över hela mig, sig och trägolvet i sitt rum (ni vet ett sånt där gammalt trägolv som har ganska brett mellan plankorna. Så att det inte räcker med att torka upp, utan man måste göra rent med tops…). Lilla stackaren. Sedan fortsatte han kräkas gott och väl en gång i halvtimme natten igenom. Vid halv femtiden somnade vi till sist. Dagen idag har således gått i slow motion – minsteman har haft lite feber och vi andra har varit trötta. En hundpromenad och en pratstund med Hannah och hundarna i skogen har varit dagens mest givande aktivitet, samt ett hastigt inköp av en Everest bärstol via Blocket. Den kommer bli riktigt bra att använda för att kunna komma ut på lite utflykter där det inte går att köra vagn nu under våren och sommaren. Kasper satt riktigt bra i den, den har rejäla justerbara remmar så att även jag kan bära honom, solskydd och massor av fack för bra-å-ha-grejor.
Dagens event, Alla hjärtans dag, har vi inte firat nämnvärt, men barnen fick varsin liten present imorse och jag fick en fin bukett tulpaner av killarna. Kaspers nappflaska är nog annars det mest hjärtliga vi har haft här under dagen :wink: .

Trevlig kväll!

9 kommentarer på “Holiday Hangover”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: ulle_80

  Jag om nån önskar er ett snabbt tillfrisknande…


 2. Kommentar från: annelie@halsomagasinet.net

  Ja, fy. Inspirationen tryter verkligen så här års. Ska oxå logga in på kursen. Imorgon…. Hoppas att majsjukan snart passerar och att ni andra klarar er.
  Kram!!


 3. Kommentar från: Snäckan

  Usch och fy och stackars Kasper!!!

  Förstår om du har holiday hangover. Kan man bli annat än nedstämd och tappa lusten när vintern håller oss i ett sånt järngrepp?

  Lycka till med kursen!

  Kram


 4. Kommentar från: Mrs. b

  Ja men inte låter det konstigt att du är nere i en liten svacka… Såna dagar är det bara att notera ”idag är en kass dag”, och veta att det förr eller senare vänder.
  Lustigt, jag tänkte för typ en halvtimme sen att jag skulle maila och fråga dig om kursen, om den redan hade börjat! :-)

  Krya på lilla gubben och hoppas ni andra slipper!


 5. Kommentar från: Annika

  Jo du… sådana trägolv har vi också… De är underbara!!… (ja, förutom att man måste pilla upp spyan mellan brädorna med tops – vet preciiiis vad du menar…..) ;-)

  Kram.


 6. Kommentar från: mammaliv

  Usch verkar som det går mycket magsjuka just nu…. hört jätte många som varit dåliga i flera omgångar. Phu!!!! Man är glad så länge man slipper för det är ju verkligen vidrigt och så jobbigt för de små.

  Hoppas ni andra slipper bli sjuka!

  Har inte heller nån inspiration till nånting just nu men det är ju för att tiden inte räcker till, det är mörkt och kallt och orken finns inte. Det enda jag tänker på hela tiden är när jag ska få sova nästa gång…. hmm! :cry:


 7. Kommentar från: HUSnrNIO

  Nä usch stackars liten en! Hoppas han mår bättre nu och att ni andra slipper ifrån den där äckelsjukan! Ibland känns det totalt torka vad gäller inspiration och kreativa saker runt om en. Hoppas du snart är på igen. Ha en bra vecka!


 8. Kommentar från: Cybertjejen

  Hoppas att inte fler i familjen blir sjuka

  Inspirationen är tyvärr inte alltid på topp. Hoppas att den kommer tillbaka.

  Lycka till med kursen
  KRAM!


 9. Kommentar från: Karins fotoblogg

  Visst är det trist när inspirationen tryter. Men det kommer tillbaks! Och du, vi är kurskamrater, kul!

  Ha en skön helg,
  kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(