Mot helgen

100211
En kort vecka, eftersom jag är ledig imorgon, men som ändå har känts ganska lång. Jetlagen har verkligen varit seg den här gången och jag har haft obefintlig eneri över när dagen har lidit mot sitt slut. Senast klockan nio har jag somnat om kvällarna, men idag börjar det kännas en aning bättre. Men visst saknar vi de långsamma, varma dagarna i Thailand där allt flöt in i vartannat och våra största bekymmer var huruvida vi skulle bada i stranden eller i poolen, om vi skulle ta jordgubbs eller vaniljglass på eftermiddagen, om vi skulle köpa Singha eller Chang på happy hour och på vilken strandrestaurang vi skulle äta middag.

Helgen har, trots att jag fortfarande fryser hela dagarna (på jobbet har jag de senaste dagarna haft både linne, långärmad tröja, blus, stor scarves och kofta på mig…), börjat ganska bra. Den grå himlen sprack upp lagom tills jag slutade idag, och när jag hämtat barnen tog vi Biggles på en promenad runt byn (dvs på de cykelbanor där det är plogat så att man kan gå med vagn. Promenadmöjligheterna är aningens begränsade för tillfället) i solskenet. Vi stannade i bageriet på hemvägen för inköp av semlor. Därefter blev det mellis, lek, bus, middag och bad, och nu sover två små pojkar och en lurvig fyrbenting gott. Tulpanerna jag köpt livar upp vintermörkret med lite färg och vi har en helg med lite trevligheter att se fram emot. Sämre än så kan man ju ha det, inte sant? Även om man nu inte längre är på semester :wink: .

Nu – mot soffan med en latte och ett nytt nummer av Mama!

7 kommentarer på “Mot helgen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: IaY

    Åh vad gott med semla! Jag måste nog ta och baka lite (eller kanske köpa en). Lite tulpaner ska nog införskaffas till helgen här med. Så härligt med lite hopp om vår. Kram på er!


  2. Kommentar från: Birgit

    Hej! Har också idag köpt tulpaner o ätit semla efter promenad i sol! Stannade till vid klitterna på stranden o riktigt varmt i lä!
    Jag välkomnar verkligen ljuset o solen!
    Kram o ha en skön ledig dag med småprinsarna!
    Mor


  3. Kommentar från: Annika

    Låter mysigt det där. Vi tänkte också köpa tulpaner i dag, de som står här är överblommade och fula…. Kort vecka är ju inte fel! Vi har kort vecka VARJE vecka.. hi hi… (Ja, det märks i lönekuvertet..) ;-)

    Kram och trevlig helg!


  4. Kommentar från: hemmabloggaren

    Verkligen! Fast det borde vara ett krav att solen ska visa sig VARJE dag just nu känner jag.

    Trevlig helg!


  5. Kommentar från: Frida, Stockholm

    Åh nu fick jag en ”gud så länge sen vi sågs” känsla. Saknar dig! Hoppas att ni får en trevlig och mysig helg.
    Kram Frida


  6. Kommentar från: Snäckan

    Vilka kontraster ditt inlägg bjuder på men det är ju faktiskt så som livet är i allmänhet. Tja, kanske inte riktigt så stora kontraster som ovan men ändå.

    Tulpaner och semlor livar sannerligen upp ;-)

    Kram


  7. Kommentar från: veraphoto

    Tulpaner och semlor, två av mina absoluta favoriter! :lol:

    Önskar dig en underbar alla hjärtans dag!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(