Kvalitetstid

091129
Vi har fått gjort en hel del i helgen. Kanske inte så mycket nyttigheter, men desto mer tillsammanstid. Adventsstjärnorna och ljusstakarna satte vi upp förra helgen, så det var redan fixat.

Istället blev det fredagsmys med mat, glass och Idol i fredags, och i lördags var jag och Theo på teater i stan med ett par kompisar. Riktigt roligt. Spöken och monsterfällor och vänner och konstiga ljud som inte finns. Både Theo och hans kompis var helt uppslukade! Det blev även tid till lek i lekparken i stadsparken som Theo gillar. Sedan åkte vi direkt till ett mysigt namngivningskalas hos våra vänner. Jag hade gjort en wordletavla som vi gav dem i present :smile: .

Väl hemma gick jag och Theo raka vägen till vår lilla skog eftersom vi sett anslag om att Tomten himself skulle finnas på plats där denna kväll. Och minsann. I mörkret i skogen var det tänt marschaller längs stigen, och när vi letat oss fram satt självaste Tomtefar därinne. Riktigt mysigt! Vem kunde ana att Tomten bor här i vår lilla byn?? :love: Theo var väldigt duktig och lämnade sin önskelista till Tomten, berättade vad han hette, hur gammal han var och vad hans hund hette. Med sig hem fick han en gottepåse och en ballong. Lyckan var gjord!
På kvällen somnade barnen tidigt och jag och Pär åt en god middag i lugn och ro – vi brukar försöka hitta på något själva på vår årsdag – och igår hade vi kommit upp i 11 (!!) år. Vi säger varje år hur konstigt det är att tiden går så fort, att vi redan varit tillsammans så länge. En bra avslutning på en bra dag!

Idag har vi tagit en skogspromenad hela familjen, och sprungit, lekt och busat med Biggles. Jag tog några foton på barnen som faktiskt blev ganska fina. Ska publicera dem vid ett senare tillfälle bakom lås och bom. Det blir inte ikväll dock, ikväll ska vi nämligen dricka glögg och slå in inte mindre än 48 små paket till pojkarna… På tisdag ska paketkalendrarna börja öppnas. Det närmar sig jul…

4 kommentarer på “Kvalitetstid”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Vilka fina kort i inlägget under :) Kul sak med tomten i skogen, önskar det hade funnits något liknande här. Fast nästa helg ska tomten iallafall komma till ett köpcentra här och det är ju alltid något!


  2. Kommentar från: ann

    Härligt med juletid!!!

    kram//


  3. Kommentar från: Birgit

    Så mysigt med tomten i skogen!
    Det är spannande att vara fyra år!
    Ska ni bjuda på tomtegröt i år i lekstugan?

    Kram mor


  4. Kommentar från: Akay

    Har inte provat wordle förrän nu när jag läste om det här – jisses, så skoj! Hur gör du när du beställer tavlor? Via nåt fotolab eller artissima.se eller annat?

    Kram AK





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(