Idag:

83 unika besökare
1 kommentar

Lite trist. Om sommaren är det ofta mindre tid vid datorn, men nu har de flesta kommit igång med vardagen igen, och har man tid att surfa har man tid att åtminstone någon gång ibland säga Hej! Vad gäller de öppna inläggen som vem som helst kan se, kan jag inte alls styra huruvida man ger sig tillkänna eller ej, men vad gäller de som har registrerat sig som användare och som har tillgång till de låsta inläggen med foton på barn, vänner, hus & familj, ställer jag kravet att åtminstone höra av sig någon gång då och då, för att ge respons eller visa att man använder sitt användarnamn. Det är väldigt många som inte har hört av sig alls sedan i våras eller sedan tidig sommar, vare sig genom bloggen eller på annat vis, så jag ger det några dagar och därefter blir det helt enkelt en rejäl rensning. De som inte hört av sig på länge och som inte heller hojtar till nu, räknar jag med att de inte är här inne längre!

Edit: Vet ni vad som är lite lustigt? Alla som kommenterar i det här inlägget när jag påpekar detta, är ni som jag redan tycker är duktiga på att höra av er någon gång då och då med en tanke, kommentar, fundering eller egen erfarenhet ♥!
Man behöver verkligen inte kommentera stup i kvarten, men faktum är att jag har en hel hög registrerade som inte hört av sig sen sådär… mars/april men som är inne med jämna mellanrum ändå (och om någon är nyfiken på hur jag kan hålla koll på detta med ca 120 registrerade :wink: så finns det ett fiffigt plugin för WP som heter CommentCount). Jag har full förståelse för att man inte hinner/orkar/har lust att kommentera för jämnan, jag vet precis hur det är, jag har själv två barn, hund och familj. Jag kommer INTE plocka bort någon som hör av sig emellanåt, och med emellanåt menar jag kanske åtminstone varannan månad, vilket jag anser vara rimligt. Alles klar? Kram och tack till er som gör det roligt att hålla igång bloggen!

22 kommentarer på “Idag:”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sara

    Visst är det trist! Speciellt när man kan se att man haft besökare men ingen orkar ens skriva en liten rad. Dålig stil är det! Speciellt de som har för vana att bara in och läsa och aldrig skriva nåt.


  2. Kommentar från: annah

    samma sak hos mig o det är jättetråkigt. funderar på om det är ngn som läser överhuvudtaget o om man ska fortsätta blogga alls.


  3. Kommentar från: Mia

    Ja det är jätte trist, det är samma sak hos mig. Du gör rätt i att rensa. Själv har jag inte den möjligheten…
    Ha en bra dag!


  4. Kommentar från: Annelie

    Förstår vad du menar, men jag behöver inte känna mig skyldig hoppas jag…

    Kram!!!


  5. Kommentar från: Anneli

    Du vet ju att jag är här inne och springer var och varannan minut ;-) Får snart boka in fika och fotolektion! Kram


  6. Kommentar från: Lotta

    Usch ja.. jag förstår precis! Jag kommer ihåg när jag först började med registrering. Många registrerade sig… sen hör man inte ett ljud. Inte ett ljud! :cry: Man blir less alltså…

    KRAM!


  7. Kommentar från: Linda

    Visst är det tråkigt… ibland kan det hända att jag blir avbryten pga barnen, telefonen mm. men absolut inte alltid.

    Hoppas ni får en fin dag!
    Kraam


  8. Kommentar från: Stina

    *lägger handen på dumburken* Jag lovar och svär att jag ska bättre mig med kommenterandet :wink:
    Kram!


  9. Kommentar från: Mrs. b

    Ja, det är ju lite trist!
    Jag var inte här inne igår vad jag minns, och lämnar kommentarer ibland, så jag känner mig inte skyldig till detta i alla fall :-)

    Jag har nog själv mer problem med att inte hinna surfa runt så mycket (det verkar gå lite i perioder det där), vilket förstås också betyder att jag då inte kan kommentera.


  10. Kommentar från: fialia

    Jag förstår precis. Jag säger hej. Har varit dålig på det i sommar.

    Receptet på muffinsen hos Thomas och Jenny har jag dessvärre inte. De är köpta på ett bageri i Blentarp där de bor. Det var nog vaniljmuffins och så var det en god kräm inuti och toscatopping på det. Smarr!

    Kram!


  11. Kommentar från: CissiE

    Trist! Jag hade nog rensat först – och så hade de som hade velat komma tillbaka få fråga om ny registrering…


  12. Kommentar från: B E R G O D A L V A N A. C O M

    Samma här. Ett fåtal som bryr sig om att kommentera. Det är det även i dem öppna inläggen jämfört med besöksantalet. Så trist! :cry:


  13. Kommentar från: IaY

    Jag har samma problem… trist! Men jag läser din blogg med glädje i stort sätt varje dag!!! Även om jag kanske inte kommenterar jätteofta….


  14. Kommentar från: Hallon

    Jag vill självklart inte bli utslängd, men jag brukar ju faktiskt kommentera då och då, så jag hoppas jag får stanna kvar! ;) Jag gillar bloggen och framförallt alla härliga bilder!


  15. Kommentar från: ann

    Ja det är verkligen trist och det brukar vara samma gamla gäng som kommenterar!

    kram//


  16. Kommentar från: Snäckan

    Jag ler igenkännande både åt inlägg del 1 och del 2. Precis likadant ser det ut inne hos mig.. Massor av besökare, få kommentarer i jämförelse och när man påpekar detta så är de de allra finaste och mest flitiga som hör av sig. Lustigt det där.

    Kram


  17. Kommentar från: Sockergrynet

    Jag har 50-100 besökare om dagen i min blogg och där är det likadant, att jag trist nog inte har en aning om vem de är… det är den där trogna lilla klungan som skriver en hälsning.

    Jag vet att jag inte kommenterar alla inlägg här inne även om jag läser alla. Däremot försöker jag ge mig tillkänna med jämna mellanrum, just för att jag är registrerad här.

    kram


  18. Kommentar från: Annika

    Jag är väl inte världsbäst på att höra av mig, men jag tycker allt att jag blivit liiiite bättre. Hi hi… :smile:

    Kram på dig!


  19. Kommentar från: Jenny

    Kan säga att det är vad jag tycker precis. Är väl inte helt säker på om jag ska fortsätta med den privata delen alls. Får se efter bebben.
    Men HEJ i alla fall! ;)


  20. Kommentar från: Therese

    Förstår att det känns trist… Nu har ju inte jag en egen blogg/hemsida, men du delar ju faktiskt med dig mycket av din vardag och det är självklart att du vill ha en kommunikation. Hoppas det blir bättre :)


  21. Kommentar från: diana

    Usch vad trist det är med envägskommunikation!

    Jag har tyvärr inte längre möjlighet med dagliga rundor av två små skäl, men försöker bombardera med kommentarer när jag får tid att läsa ikapp :P (därav är jag även väldigt seg på mailen för tillfället)

    Det blir ju bättre ju äldre Videgris blir och somnar tidigare på kvällarna…

    Kram


  22. Kommentar från: Linda

    Förstår precis hur du menar! Men tyvärr är jag inaktiv både på min och andras sidor just nu… lite ont om tid emellanåt. Men det är tråkigt att se hur folk loggar in och sen aldrig ens säger hej till en.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(