Like sand through my fingers

090824
De allra sista av sommaren rinner iväg så snabbt just nu – som alltid känns det lite vemodigt. Vi har haft en riktigt bra sommar då vi haft en hel massa kvalitetstid tillsammans och med goda vänner. Hösten är inte min bästa tid på året.

I förra veckan tog jag och Lotta en promenad nere vid havet i härlig kvällssol. Vi fotade lite, drack lite kaffe, pratade mycket. Ett väldigt enkelt men mycket trevligt sätt att njuta av en sensommarkväll.

7 kommentarer på “Like sand through my fingers”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annelie

    Ett så vackert collage!!!!


  2. Kommentar från: Sara

    Härligt det ser ut! :smile:


  3. Kommentar från: Helena_O

    Vilket härligt ljus det är i bilden med båten.
    Man kan känna värmen men ändå skymta det lite kalla vattnet bakom.


  4. Kommentar från: Lotta

    Vad kul att se bilderna och ditt perspektiv av det hela. Jag har gått igenom mina, kommer lägga upp dem snart på Flickr… ”jag ska bara…” :/ Suck, jag är hopplös!

    Jag älskar fotot med den blå dörren, jag tog en liknande på Magnus föräldrars gamla blåa dörr i Paris. :) Den har jag nog aldrig publicerat när jag tänker på det… ack… alla bilder man glömmer bort! haha :)

    Hoppas allt är bra!
    Kram från Lotta


  5. Kommentar från: Snäckan

    Jo, den börjar onekligen lida mot slutet nu den ljuva sommaren…


  6. Kommentar från: Catarina

    Du tar alltid så fina bilder! :smile:


  7. Kommentar från: diana

    Ahhh, vilket underbart sätt att spendera en sensommarkväll på. Vi bor ju inte så nära havet då, men igår åt vi faktiskt middagen utomhus, blåbärspaj till efterrätt (Otroligt! Vi som aldrig äter efterrätt, men vi plockade blåbär i helgen på landet och något ska vi ju göra av dem ;) och sedan tog Didrik och Micke en kvällstur på cykel medan jag och Vide stökade runt här hemma. Sådana kvällar är härliga, inte riktigt sommar, men ändå inte riktigt höst.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(