Somriga barnben

090624
Sommarlov. Theo och hans bästa vän i trädgården. Somriga barnben. Blåmärken och skrubbsår. Soliga dagar och flädersaft. Vattenmelon och grillos. Skratt, skrik, lek, bus. Cykla, gräva och klättra. Vattenpistol och såpbubblor. Äta frukost på altanen och bjuda på kaffe i lekstugan. Vänner, kärlek och kramar. Syskon och hund. Så hoppas jag mina barn kommer få minnas sina somrar :love: .

Sommaren går ofta så fort att jag i slutet av augusti helt plötsligt undrar vad som hände. I år har jag förmånen att ha min sista (nästan) helt mammalediga sommar med mina pojkar. Jag ska försöka njuta av den så mycket det bara går innan den plötsligt tagit slut.

4 kommentarer på “Somriga barnben”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Myangels

    Du ska se Adams ben här… man kan nästan tro han blivit misshandlat. Men som han klättrar… trillar ner… springer och trillar… kan man inte se ut på ett annat sätt.

    Försök och njut nu för fulla muggar!


  2. Kommentar från: Pia

    Ja, Melvins ben ser också helt misshandlade ut :)


  3. Kommentar från: carina40

    ja njut det gör du rätt i ! mina tonårstjejer är nästan aldrig hemma så idag när jag var ledig fick jag njuta på egen hand=))) inte så tokigt det heller men ibland vill man ha tillbaka den där mysiga sommaren med saft o bullar.
    Ha det så bra
    Kram


  4. Kommentar från: camillasnyahem

    Vad gulligt. :)

    Tack för Skånetipsen, det där fiket lät som ett riktigt måste!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(