Life is good

090606
Kommer ni ihåg det här inlägget från förra sommaren? Nu sitter de där de ska, mina prickiga ballerina :smile: . Okej, de sitter inte jätteskönt :wink: . Men de sitter där :lol: . Mina fötter har blivit sisådär en halv storlek större för varje graviditet – mycket underligt – men sant. Tur att jag hade små fötter från början. Livet är enkelt i Grekland – om kvällarna promenerade vi till någon taverna och jag satt på stranden i mina prickiga skor.

Solen strålar här hemma idag, nationaldagen till ära, även om sommarvärmen lyser med sin frånvaro. Vi är dock inga stora firare av nationaldagen. På schemat för dagen står istället inköp av födelsedagspresent till Kasper (det känns helt galet att han fyller 1 år om mindre än en vecka), titta på ringar, ordna lite annat smått och gott på stan samt grillning ikväll. Jag hade också tänkt måla lite saker (ett par pallar, en tripptrappstol och några bordsben :wink: ), men vi får se vad som hinns med. Förmodligen ingenting :wink: . Ha en skön helg!

7 kommentarer på “Life is good”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Myangels

  Jättefina skor… ser sköna ut.


 2. Kommentar från: Sara

  Jätte söta! Jag gillar verkligen prickigt och speciellt rött! :smile:

  Mina fötter sväller mycket när jag är gravid också och det har tagit nästan ett år men nu kan jag ha mina gamla skor igen! Konstigt att det tar sån tid!! Kanske är de en halv storlek större än innan barnen, det är möjligt… men det tog lång tid innan jag ens kunde ha min vanliga storlek… Fick köpa nya skor i vintras tex.


 3. Kommentar från: diana

  Min mammas fötter växte en storlek efter varje graviditet. Hon gick från stl 38 till 41 på fyra år! Jag står stadigt kvar i mina 39:or som tur är ;)

  Otroligt söta skor :)
  Jag kan inte heller fatta att Kasper redan är ett år gammal!

  Jag hoppas hitta en Trip Trap på blocket snart annars blir det nyinköp. Dags för Vide att få börja använda SLEXen.

  Här i Stockholm har det varit kyligt idag, riktigt studentväder med andra ord ;)

  Hoppas på varmare temperaturer imorgon. KRAM!


 4. Kommentar från: Birgit

  Hej! Blöta skor kanske hjälpte lite? :smile:
  Kram mor


 5. Kommentar från: Maria

  Jag älskar prickiga skor! :)


 6. Kommentar från: Affluenza

  Vilka söta skor! Har också upptäckt att skostorleken ökat med en halv storlek efter graviditet. Surt, för jag är mellan storlekar nu :lol:


 7. Kommentar från: MariaL

  tittade på kaliveskorten igen, helt underbara!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(