Valborg

090503
Trots att det rådde eldningsförbud i hela kommunen och valborgselden därmed uteblev, hade vi väldigt trevligt i torsdags kväll. Grillos, vänner, ungar och hundar i hela trädgården. Skön kvällssol. God mat och god dricka. Me like!

Kolla förresten in hos Nina för att se en cool bild på två galna vänner :lol: .

7 kommentarer på “Valborg”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit

    Ser härligt ut!
    Blir ett fantastiskt sommarrum!
    Kram mor


  2. Kommentar från: CissiE

    Det ser ut att ha varit en härlig kväll!! Vilken gungställning ni har!! Och härlig inramning med häck:) Jag har precis fått upp ögonen för andras trädgårdar:)


  3. Kommentar från: Linda

    Ser ut som ni hade det trevligt. Härligt väder!


  4. Kommentar från: hemmabloggaren

    Verkar som en perfekt Valborg. Vi tog en snabbprommis ner till brasan och fiskade lite fiskdam, kändes lagom.


  5. Kommentar från: hemmabloggaren

    Tack för grattishälsningen gulliga du!


  6. Kommentar från: ylva

    hej! åh, vad snällt av dig att lämna ett par ord efter dig ;) . dels blir man ju alltid glad av orden och dels är det ju så roligt att upptäcka nya bloggar :). och jag måste säga att den här är jättefin! många vackra foton och collage. lite samma ljusa och vardagliga känsla som inne hos diana ;) . och namnet är ju bara för härligt! nu är klockan ganska mycket hos mig (typiskt), men jag kommer gärna tillbaka och tittar längre bakåt i arkivet. hann fram till ett underbart lakan med dunderklumpen som jag är sjukligt avundsjuk på *lol*.

    nåja, jag säger tack igen och önskar en varm vårvecka!


  7. Kommentar från: diana

    Å! Jag skulle gärna spenderat Valborg hos er! :D Vår var inte så dum den heller egentligen, lite kallt (som det brukar vara) och lite snopet då brasan vi skulle besöka hade ställts in för de hade inte fått eldningstillstånd (fick vi veta när vi var på väg dit). Didrik blev jättebesviken. Brasan som ordnas av vår hem&villa förening (vi var hos vänner på valborg) var dock igång nere vid sjön, vi såg röken från där vi var. Värdinnan konstaterade att vi nog ska vara hos oss nästa år igen, som vi alltid varit tidigare, då får vi garanterat brasa ;)
    Konstigt ändå, den här bras-traditionen vi har just på valborgsmässoafton!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(