Redo för utesommar

090429
Jag har blivit riktigt förtjust i Stadiums barnsortiment. Funktionella, rejäla, färgglada kläder och skor till bra priser. Inför sommaren har Theo fått ett par everestsandaler och en ny kepa :smile: . En ny solhatt har också införskaffats, en sådan här från Villervalla, fast i jeanstyg. Jättefin!

4 kommentarer på “Redo för utesommar”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cybertjejen

    Vilka snygga sandaler!
    Måste verkligen göra ett besök på Stadium snart


  2. Kommentar från: Maria, Fille & Cosmo

    Ja, visst är deras sortiment toppen?! Jag köpte överdragsbyxor (till Fille) som var både vind- och vattentäta för 249 pix. Hur bra som helst. Jag kommer definitivt fortsätta kika på deras barngrejer.

    Kram M,F&C

    ps: Fina sandaler. Det kanske kan bli mitt nästa inköp. ;)


  3. Kommentar från: CissiE

    De dojjorna ser riktigt snabba ut:)


  4. Kommentar från: diana

    Jag gillar också det nya sortimentet. Men jag blev riktigt besviken på kvalitén på skorna. Blev ju så glad att deras gympadojor var av den bredare sorten eftersom de passade Didriks fötter men bara efter några veckors användning så har de töjts ut och blivit ännu bredare så nu agerar de längre inte något stöd åt fötterna, samt att gummiöverdraget framtill har släppt på ena skon. För att inte tala om hur mycket smuts de drog åt sig på bara två dagar. Micke tycker jag ska reklamera, men jag vet inte om jag ens tycker det är värt besväret för även om vi får nya skor så kommer de ändå inte användas. Var och köpte nya igår + sandaler av vårt gamla välbeprövade märke Timberland.
    Everest barnkläderna däremot är jag jättenöjd med!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(