Utvärdering

Nu har jag haft användarregistreringen på bloggen i 2,5 månad. Jag är nöjd med hur det fungerar. Det känns bättre för mig att lägga upp foton av barn, hus och hem när jag har kontroll över vilka som tar del av det hela, och jag behöver inte censurera vad jag själv vill lägga upp i samma utsträckning.
Vad tycker ni som använder registreringen?

Det är ganska många (med mina mått mätt) som har registrerat sig, och jag upplever inte att antalet besökare har minskat. Jag tror jag hade 130 registrerade användare sist jag tittade efter. Som jag sagt tidigare så finns det inga krav på att höra av sig eller kommentera stup i kvarten, jag vet själv att tiden är knapp för många, men har man registrerat sig anser jag det vara rimligt att höra av sig åtminstone någon gång emellanåt. Somliga användare umgås vi med irl, somliga har jag kontakt med via telefon, mail eller msn, och de allra flesta använder kommentarsfunktionen. Jag uppskattar verkligen när ni delar med er av egna tankar och erfarenheter! Även om om tiden inte alltid räcker till för att svara på alla kommentarer, så blir jag glad för varenda en :love: .

Det finns dock några registrerade användare som i princip inte hört av sig alls under den här första perioden. Jag förmodar då helt krasst att dessa inte använder sina inloggningsuppgifter och det finns då ingen anledning att ha kvar dessa. Jag kommer göra en rensning någon av de närmaste dagarna och plocka bort de som inte gett sig tillkänna – det är liksom det som är hela poängen med registreringen: Att jag ska veta vilka som tar del av vårt dagliga liv och enda sättet för mig att veta det är att ni hör av er ibland.

Nu ska jag ut i solen och njuta av den sista soliga påskdagen. Påsken har verkligen bjudit på helt fantastiskt väder :smile: !

15 kommentarer på “Utvärdering”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: camillasnyahem

    Eftersom uppgifterna sparas automatiskt har jag faktiskt inte märkt någon skillnad. Toppen! Ha en fin dag i solen!


  2. Kommentar från: Sockergrynet

    Jag tycker det är toppen med registrering. Besparar tid genom att slippa skriva in sina uppgifter om och om igen… det gillar jag! ;)


  3. Kommentar från: Pia

    Skulle också gärna ha registrering men fattar inte alls hur jag ska lägga in det :)


  4. Kommentar från: Maria, Fille & Cosmo

    Jag tycker det funkar hur bra som helst. Det är inga problem för mig att logga in ibland. Helt förståligt att man inte vill lägga ut allt till allmänn beskådan.

    Här har vi också haft ett toppenväder hela påsken men jag har legat däckad i feber. Usch och fy vad tråkigt det är att förlora en efterlängtad långhelg med familjen till en urtråkig feberfrossa. Idag är jag dock lite piggare och har varit ute med Fille på en liten cykeltur.

    Kram M,F&C


  5. Kommentar från: anna

    Tycker också det funkar bra! Är inte världbäst på att kommentera men det är som du säger i mån om tid. Tycker iaf det är väldigt roligt att få ta del av dina inlägg och inspireras av dina foton. Dina pojkar har alltid så fina kläder!!!

    Härligt men vårväder! Speciellt när man är ledig. Här har det varit lite trögt på väderfronten i år och jag är less på att ha 10 grader och regn.

    Kram.


  6. Kommentar från: Helena_O

    Upplever din registrering kanon! Vill själv också ha det så men jag har inte riktigt fått grepp om man kan göra det på mitt konto :/
    Ha en skön vårdag!
    Själv hjälpte jag min far att luka i hans rabatter. Så är det när man bor på andra våningen med enbart balkong. Då får man nässla sig in hos andra :lol:


  7. Kommentar från: Therese

    Oj, vad ni har hunnit med mycket på trädäcket! Här kommer en lite försenad glad påsk-hälsning. Vi har varit iväg hela påsken! Visst är det underbart väder vi har :)


  8. Kommentar från: Linda

    Jag tycker det funkar bra… det är ju inte så jobbigt när man registrerat sig en gång.


  9. Kommentar från: Sara

    Jag tycker det fungerar jätte bra! Och vad bra att du tycker det funkar bra för dig också. Jag är jätte nöjd med det på min sida också. :smile:


  10. Kommentar från: Linda

    Jag tycker att det fungerar toppen med registreringen. Inga problem alls!

    Får man fråga hur du fixat med registreringsfunktionen? Är det ett plugin, och i så fall vilket?!

    Hoppas ni haft en mysig påsk :)


  11. Kommentar från: Mia

    Jag tycker det fungerar toppen :smile:
    Jag vill också ha det såhär men men :wink:


  12. Kommentar från: Carina

    Funkar kalasbra tycker jag.
    Det är så himla kul att få följa er och jag förstår att det inte känns bra att inte veta vem som läser. Det viktigaste är ju att du tycker detta känns bra!
    Härliga vårbilder.
    Ha en skön vecka
    Kram


  13. Kommentar från: Cybertjejen

    Tycker också att det fungerar kanon.
    Tycker detta är bättre än vanliga lösenord


  14. Kommentar från: Anna

    Fungerar hur bra som helst tycker jag. Inga problem för mig med inloggning. Fika Familia onsdag nästa vecka kanske?


  15. Kommentar från: Frida

    Jag tycker också att det är bra. Framför allt så är det bra att du känner dig trygg! Din sida är ju som en oas i vardagen. Härliga tips och trix, fina bilder och bra text.
    Keep it up!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(