På Sturup Raceway – en 35årspresent

Eller ”hur man gör sin man riktigt, riktigt glad”. Han har alltid, alltid velat köra porsche, min man. Men har på sin höjd suttit i en. Så därför ordnade jag en upplevelsepresent på Sturup raceway till hans födelsedag i december förra året. Körningen köpte jag via Live it tillsammans med delsponsorer från närmsta kretsen av familj och vänner :-). Och igår var det dags – och det blev väldigt väldigt lyckat. Strålande sol på Sturup raceway och en fin upplevelse för Pär ♥. Jag fick dessutom för en gångs skull användning för mitt fina teleobjektiv som annars mest samlar damm ;) . På facebook hittade jag lite ytterligare foton från arrangören; se här.
140728
Tack till alla som var delaktiga i presenten och som kom och tittade :D .

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(