Återhämtning

De släppte ut mig i söndags. Tack och lov. Ligga på sjukhus alltså. Det har förvisso i princip aldrig hänt mig förutom när vi fått våra barn, och då har jag oftast varit ifrån BB fortare än kvickt, och dessa två nätter var definitivt nog. Jag fick åka hem och kurera mig hemma. Sjukskriven denna veckan. 20140528-094715-35235009.jpg
Kroppen är trött men det blir lite bättre för varje dag. Jag är inte van vid att bli helt matt vid minsta ansträngning. Så lite tid för återhämtning är bra för mig, även om hjärnan inte tycks fatta att kroppen behöver vila utan går på högvarv som vanligt ;-). Biggles är ett utmärkt sällskap för ändamålet återhämtning och vila – han är faktiskt något av en expert.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(