It’s such a perfect day

20140329-133332.jpg
Min rygg har, för att tala klarspråk, varit rent käpprätt åt helvete hela veckan. Alltså, jag har knappt kunnat gå rakt, än mindre sitta. Jag gav upp i onsdags och körde från jobbet till en kiropraktor som kunde konstatera att han sällan skådat en rygg i så dåligt
skick på en sådan ung (?!!) person. För att tala klarspråk menade han att jag mest kunde liknas vid en kombination av lutande tornet i Pisa och Turning torso. Sen försökte han rätta till eländet – eller till att börja med, de åtta värsta låsningarna som tydligen fanns i min rygg. Herrejösses. Som det knakade. Och sedan, dagen efter, kändes det ännu värre. Var på god väg att lägga mig i personalrummet på jobb och gråta, men mina snälla kollegor matade mig med Ipren istället. Idag börjar det kännas drägligt. Det finns hopp. Jag måste nu, i nästa steg, leta upp en sjukgymnast som kan hjälpa mig med ett bra träningsprogram för min rygg, som ju helt uppenbart är otroligt svag.

Men nu är det helg! Med strålande sol och ljumma vårvindar. Vi har haft en finfin förmiddag på stranden hela familjen, med kaffe och saft och gifflar. Biggles har sprungit efter pinnar och killarna har kastat sten i vattnet. Ljuvligt. Nu har vi nyss avslutat en grillkorvslunch på altanen, och därefter ska vi greja i trädgården innan kvällens grillmiddag.

Helg. Och vårsol. Och en rygg på bättringsvägen. Fina grejer!

En kommentar på “It’s such a perfect day”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Fy för den lede! Vilken rygg! Hoppas att det rättar till sig snart så att du får känna dig hel igen.
    Ja och nu är det helg! Det gillar vi!

    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(