Lördagsaktivitet

Image-1Ishallen. Sjuuuukt mycket folk. Men till sist fick vi ut hela cirkusen på isen med skrillor på fötterna :-). Vi har varit dåliga på att ta barnen till ishallen, förra vintern kom vi inte iväg en enda gång. Men nu så – Theo och Kasper fixar det faktiskt ganska bra trots att de tränat så lite, och Noah, nja. ”Åka skridskor” kan man nog knappt kalla det, snarare ”krypa på is med skridskor” på fötterna. För egen del blev det en rejäl vurpa och ett löjligt stort blåmärke på ena knäet…;-). Hur som helst, med lite fika och trevligt sällskap blev det en mysig eftermiddag :-).

En kommentar på “Lördagsaktivitet”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Förra året? – Vi har ALDRIG någonsin varit på ishallen! Ooopus. Kanske dags att ta sig dit. Vi har skridskor hela familjen. Ha ha.. Klingar dåligt med att vi aldrig varit där.

    Sportlovsaktivitet kanske?

    ;-)

    Kram.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(