Annorlunda fredagskänsla

20130906-084653.jpg
Det blev konstig vecka. I tisdags blev merparten av alla barn på Noahs förskola kräksjuka. En dunderbacill. Stackars Noah! Det blev VAB för Pär och idag har jag tagit över så att lilla pruttrumpan ska kurera sig ordentligt. Det blir således en lugn hemmadag idag.

En skön känsla som infinner sig är dock när VAB för min del är ett faktum och jag inser att jag blir lite besviken över att inte kunna slutföra arbetsveckan som planerat med härliga barn och kollegor på jobbet. Våra barns hälsa och välmående kommer självklart alltid i första hand för mig, och med tre förhållandevis små barn är det bara att gilla läget vad VAB beträffar. Samtidigt är det skönt när man har ett nytt jobb att inse att det känns trist att bli tvungen att vara hemma.

Men nu har storebror kommit iväg till skolan tillsammans med grannen och jag ska inta dagens andra kopp kaffe. Dags att ta tag i dagen. Lillebror ska få frukost, med lite tur kanske till och med Minstebror äter lite, och sedan ska den sistnämnde bäddas ner i vagnen så att den Lurvige (som för övrigt fortfarande är sur på sin matte eftersom jag badade honom igår kväll) kan få en förmiddagspromenad. I helgen väntar fotbollscup, familjefotografering och lite nödvändig uppgradering av höstgarderoberna.

Trevlig helg!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(