I syrenernas tid

Är det ljuvligt ute. Och det doftar så gott.
130601
Och jag har sällan varit så stressad som den senaste tiden. Många beslut. Ovisshet. Förändringar. Press. Tentor.

Men nu börjar saker falla på plats. Ett par bitar till som ska ordnas nästa vecka. En tenta. Och lite annat. Om det berättar jag mer sen. Men det bästa börjar bli klart. Och jag tror jag det blir bra. Men jag börjar varva ner. Efterlängtat för en orolig själ.

Igår sa jag tack och hej till Lärarlyftet i Malmö. Jag har fått lära känna så många härliga människor. Vi har skrattat, inspirerat varandra och tagit oss igenom den ena utmaningen efter den andra. Så med vemod sa jag hejdå igår – för jag kommer sakna dem. Men jag kommer inte sakna stressen och pressen från skolan. Men snart snart snart, är jag helt färdig – en sista tentan som ska lämnas in, kanske någon komplettering. Men. Snart är jag även behörig idrottslärare.

Dagen idag började med finfrukost med min cirkusfamilj. Fortsatte med sommaravslutning för Miniorerna med sommarsånger i kyrkan. Hoppeborg, picknick och pinata för barnen i trädågrden bakom. Så otroligt mysigt. Nu inväntar vi gäster i form av svåger med familj – för grillning ikväll i underbart försommarväder. I syrenernas tid är det faktiskt riktigt riktigt fint.

Ha en härlig helg!

2 kommentarer på “I syrenernas tid”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica

    Skönt att allt faller på plats!


  2. Kommentar från: Dagarna

    Skönt att allt börjar falla på plats.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(