All in påsklov

130326
Påskledigt! Alla grabbarna hemma. Det bästa! Vi gick ut hårt igår och åkte på barnteater på förmiddagen. Noahs första! Helt otroligt – men han satt still i 40 minuter. Kasper uppskattade också teatern men den var i barnsligaste laget för Theo. Vi fortsatte därefter till stora köpcentrumet för att köpa varskor till killarna. Det gick oväntat smidigt och nu är alla ekiperade för vår :razz: (Noah älskar för övrigt de nya skorna och vill ta på dem omgående när han kommit upp på morgonen. Därav outfiten med pyjamas och skor). Lunch blev det på ikea – de serverar köttbullar igen. Någon som kan ana utmaningen i att rodda tre barn och fyra portioner köttbullar till ett ledigt bord på ikeas restaurang vid lunchtid? Det är en ganska avancerad övning kan jag berätta annars. Men det gick finfint.

Och så har vi påskpysslat. Jag är dock inte någon natural born pysslare alltså. Dessa kycklingar av pärlor såg ju alldeles lagom avancerade ut när jag hittade dem här. Men jisses Amalia. Jag har nästan fått magsår medans vi gjort dem. Pärlor, lim, fjädrar, snöre. Hursomhelst. Nu hänger de i riset (och de är läge att påpeka hur OTROLIGT fina de är, typ, nu ;) ).

Idag finns hopp om vår. Det är sol, även om det är kallt och när vi körde till stora skogen för långrunda med Biggles var grusvägarna faktiskt riktigt mjuka och fina att promenera på. Barnen är så duktiga på att hänga med på promenader, åtminstone när vi avancerar utanför byn och går på lite nya ställen. Även Noah gick långa sträckor. Och sover nu som en gris i vagnen.

Och what else? Teknikern har fixat min dator. Den är nu snabbare än någonsin och jag kan öppna typ 30 rawfiler på samma gång i PS utan att den kollapsar! Det ni. Det har alrig hänt förut. Fatta hur gaaaalet mycket snabbare det kommer gå för mig att efterarbeta uppdragsbilder nu! Vi tycks inte ha blivit av med något viktigt i samband med formateringen heller utan det verkar som vi lyckats spara allt viktigt.

Till påskhelgen ska vi umgås med familj och vänner. Och så har jag massa skolarbete som jag behöver ta tag i. Vårt bibliotek här i byn (som alltid är så otroligt hjälpsamma) har fixat fram massor av litteratur åt mig som jag måste läsa så snart som möjligt. Ha en fin påskvecka!

5 kommentarer på “All in påsklov”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Tittilina

  Jisses, så fina pärlkycklingar!
  Jag tror jag måste prova göra en sån, trots magsårsvarningen :-)


 2. Kommentar från: Annica

  Låter verkligen som full rulle! Men mysigt att få vara ledig med barnen. Det kan jag sakna med att vara mammaledig, loven då man bara kan skrota runt hemma och ta det lugnt. Fast så lugnt låter det inte med köttbullar på IKEA :lol:

  Och pärlkycklingarna är gryyymt söta! Bra jobbat! ;)


 3. Kommentar från: Linda Billsten

  Vilken härlig dag:)


 4. Kommentar från: camillasnyahem

  Den där kycklingen är det finaste jag någonsin sett!!!!! :P :P :P

  Glad påsk!


 5. Kommentar från: Anna

  Hej hej!

  Bara tokälskar pärlkycklingen!

  // Anna

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(