Om någon undrar

Den uppmärksamme kanske noterar att länken till min fotosida har försvunnit från menyn? Det betyder inte att jag inte fotograferar längre, bara att fotosidan har flyttat hemifrån. Eller i alla fall till en subdomän: www.foto.lycklig.org . Så välkomna in dit! Kolla även in fejjansidan, vill man ha sig ett gott skratt kan man få se en ursnygg bild på mig i en trollkarlshatt. Bland annat. Och på nya fotosidan finns en del info + blogginlägg mm. Det senaste är med trollkarlar, såpbubblor, zebror och tigrar. Och watch out, imorgon tänkte jag slänga ut ett litet erbjudande – så kika då!
130217
Nu kommer det sannolikt bli lite mer låsta inlägg här ett litet tag framöver. Vill man följa dem så går det bra att registrera sig via länken i menyn. Jag kommer nog hänga en del på instagram också och där hittar man mig som @pernilla.

2 kommentarer på “Om någon undrar”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Emma

    Vad fin fotohemsidan är! Du är så begåvad! :)


  2. Kommentar från: Therese

    Härlig bild. Ska kolla in fotosidan också!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(