Ett litet hjärta

Det må vara många som menar att Alla hjärtans dag bara är ett kommersiellt trams. Personligen tycker jag om alla dagar som kan liva upp en kall, grå vinter. Och när man får en alla-hjärtans present med den här baksidestexten – made My day <3.

20130214-110514.jpg

2 kommentarer på “Ett litet hjärta”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Millan

    Haller med dig! Jag tror att det ar de mest oromatiska, som aldrig koper blommor i vanliga fall heller, som anvander sig av det dar med hur kommerciell den 14e Februari ar, for att slippa kopa blommor da ocksa ;-). Dessvarre hor min man dit ocksa … hmrf… Kram


  2. Kommentar från: Tittilina

    Sådana fina presenter bara smälter man av . Mmmm!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(