En lång vecka

Helt galet, men vi är inte helt kuranta ännu. 8 dagar nu, som en/två/tre/fyra i familjen varit krasslig. Theo och Noah är sista att bli av med febern nu. Förhoppningsvis kommer febern inte åter ikväll. Håll tummarna för det!

Men jag är trött på sjukstuga. Så nog om det. Jag har istället gjort klart våra bilder från Thailandsresan i mars-2012. Det har varit ganska motigt att pyssla med dem, med tanke på det vi upplevde där, men det har ändå varit skönt att redigera bilder och titta på de fina stunderna på resan. Så, nu äntligen finns resan uppe på resesidan. Lite text, mer foton. Titta gärna här! Och lämna gärna en hälsning om ni har kikat – det gör mig glad :pleased: .

Nu hoppas vi på en friskare helg. Lite frisk luft hade behövts – blekare familj har sällan skådats. Förhoppningsvis är alla pigga nog för fredagsmys ikväll åtminstone. Ha en trevlig helg!

6 kommentarer på “En lång vecka”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica

    Hoppas ni får vara helt friska nu! Och vad skönt att ni får komma iväg igen på en resa!


  2. Kommentar från: Maria & Fille

    Gud vad segt med en så lång feberperiod. Jag håller tummarna för att ni frisknar till nu.

    Vi ska på vår första Thailandsresa i februari. Oj, vad vi längtar. :)

    Kram M&F


  3. Kommentar från: IaY

    Fina Bilder med härligt ljus. Speciellt de i solnedgång ;-) Krya på er och jag håller tummarna för att er nästa resa blir perfekt!


  4. Kommentar från: Jenny L

    Så fina bilder. Väcker min Thailandslängtan. Hoppas kommande resa blir riktigt bra!


  5. Kommentar från: camillasnyahem

    Har varit här och läst ikapp mig lite, och vet du vad? Som alltid mår jag fint i magen när jag läst hos dig och det är bara din blogg som får mig att känna så. :heart:

    Hoppas du och din fina familj får en fin söndag och att ni mår bättre snart!


  6. Kommentar från: Linda

    Vilka härliga bilder! Thailand är ju så härligt. Jag har inte koll på vad ni upplevde för jobbigt där men kanske får jag svaret när jag kikar in på resesidan som jag tänker göra nu.
    Krya på er!!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(