Sist på bollen. Som vanligt då.

20121229-155915.jpg
Jag är väl sannolikt denna enda som inte läst årets mest omtalade snuskbok ännu? Jag har troligtvis aldrig sett och hört så mycket om någon bok någonsin, på bloggar, i tidningar, på radio, på tv, på fejjan. Hursomhelst, nu fick jag den i julklapp så nu sätter jag igång med den. Att läsa skönlitterärt har inte varit en möjlighet med allt studentlitteratur jag har haft hängandes över mig under hösten, men nu anser jag mig förtjänt av lite slöläsning efter en massiv insats med hemtentan (som är i princip klar, yeih!).

Dagen idag har för övrigt varit toppen, lång sovmorgon och sedan en tur till ett äventyrsbad en bit härifrån. Mysigt för hela familjen. Nu är vi sådär efter-pool-bad-sega i hela kroppen, minsteprins sover som en stock och vi andra hänger i soffan. Fint! Trevlig lördag!

3 kommentarer på “Sist på bollen. Som vanligt då.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Du är inte alls den siste. Jag fick den i julklapp men har inte hunnit läsa den. Bläddrade i den och kunde inte låta bli att rodna – herregud hur ska det här gå egentligen?

    Ha en skön helg!


  2. Kommentar från: Maria Larsson

    Jag har inte läst och har den inte ens. Men måste läsa pga allt som skrivs som sagt. Ungefär som da Vinci koden.
    Låter härligt med äventyrsbad.
    Ha en trevlig helg och trevlig läsning.
    /maria


  3. Kommentar från: Annah

    Du är inte sist.. men så har jag inget intresse av att läsa dem heller. Vill jag ha snusk, får jag väl titta på en porris ;)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(