Hej du mörkaste av månader

Hu. November. Min sämsta tid är nu, skulle man kunna säga. Vad årstider beträffar. November – man har precis ställt om klockan. Det är typ mörkt klockan fyra på eftermiddagen. De där soliga, kalla klara höstdagarna blir allt färre. All färgprakt börjar försvinna och träden är mest bara grå grå grå. Förut gillade jag absolut ingenting med hösten. Numera tycker jag september och oktober är helt okej. Och sen kommer december – då blir det advent och ljusstakar och stjärnor och vi börjar pyssla med våra små pre-jultraditioner. Men november. Nej. Not my cup of tea.

Men nu inledde vi förvisso novembers första dag riktigt fint ändå. Imorse packade jag grabbarna i bilen och körde på skånska kostigar till Skånes Djurpark. Där mötte vi upp farmorn och farfarn och en bunke kusiner. Och trots att vädret var ganska bistert och ruggigt hade vi en mysig dag! Lek, titta på djuren, picknick, kasta löv spökhistorier, uppvisning med pilgrimsfalk och sälmatning. När regnet började falla så sakeliga satte vi oss i bilen igen och körde hemåt – nöjda med vår höstlovsdag.

Och nu ikväll har jag fått gjort en hel massa. Fixat det sista med bilder för leverans, fått betat av lite viktigheter i mitt skolarbete, lagt en beställning från Cyperphoto (inget sådär jättekul tyvärr, mest bara nödvändigheter som minneskort och annat krafs), mailat fram och tillbaka kring fotojobb – och ja. Slutligen bloggat en sväng. Nu är det läggdags aaaaalldeles strax – tänkte bara invänta maken som fortfarande inte kommit hem från sin mastodontlånga arbetsdag.

Imorgon kör vi fredag! Yeih!

En kommentar på “Hej du mörkaste av månader”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mor-mor

    Att inte gilla november har nog gått i arv!!
    Men ni ser ut att ha haft en mysig dag av bilderna att döma!
    O min första novemberdag förgylldes av en bra kör-övning! Man får leta upp guldkorn!
    Kram mor.mor

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(