Känna sig lite fin

Det är inte särskilt ofta jag köper något nytt till mig själv just nu – vi har ju valt att jag ska vara föräldraledig länge, och jag älskar det. Men det innebär också att man får snåla på föräldradagarna vilket i sin tur innebär väldigt liten inkomst, så shopping till mig själv har vääääldigt låg prioritet. Det är alltid något barnen behöver i första hand.

Men mina vinterstövlar, som inte var någon speciellt dyr variant ens från början, hade nu när jag plockade fram dem för hösten inte mindre än fem år på nacken och hade definitivt sett sina bästa dagar. Halvtrasig dragkejda, spruckna sömmar – blä. Och så hittade jag ett par så himla fina skinnstövlar på stora köpcentrumet häromsistens, som passade perfekt till och med över vaderna – vilket sällan inträffar eftersom jag har (alldeles för) breda vader. Men nej. De var på tok för dyra. Jag tågade ur skoaffären med ett par barnskor vi behövde istället.

Men så kikade jag in på Ellos hemsida – efter att ha fått ett av de där aldrig sinande rabatterbjudandena som jag faktiskt bombaderas med på mail, sms och med snigelpost flera gånger i veckan. 50% rabatt och fri fakt är ju faktiskt inte fy skam när man är ute efter ett par skor, inte sant? Och döm om min förvåning – de hade exakt samma stövlar! Så – klick-klick – i onsdagseftermiddag – ett par Esprit skinnstövlar till grymt bra pris. Och döm om min förvåning II när jag igår eftermiddag får ett leveransSMS: ”Ditt paket från Ellos finns nu för avhämtning på ICA Nära”. Ja. Kort sagt. Jag är just nu toknöjd med Ellos. Och jag älskar mina nya stövlar. För visst måste även en hemmamamma som mest harvar runt byn få känna sig lite fin ibland :pleased: ?

6 kommentarer på “Känna sig lite fin”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dagarna

    Blev riktigt sugen på att klicka hem ett par jag med. Men jag måste prova i butik först. Har haft sån otur med alla skor/stövlar på nätet. Allt har fått åka i retur.


  2. Kommentar från: mammadagar

    Jag shoppar mycket Esprit kläder till mig själv från Ellos. Så smidigt när man inte hinner springa i affärer och ofta erbjudanden man kan utnyttja!


  3. Kommentar från: Annica L

    Härligt! Dom var jättefina! Har samma problem som dig med vaderna men har haft tur denna hösten och hittat lite stövlar som passar!


  4. Kommentar från: Mor-mor

    Var verkligen jättefina kan jag säga nu när jag sett dom ”i verkligheten”!
    Kram mor


  5. Kommentar från: Lotta - ohlovely.se

    Oj, så fina stövlar. Ibland hittar man guldkorn för de där rabattkoderna. :) Är det ett par Esprit stövlar? Ser ruskigt likt ut mina stövlar. haha ;)

    Kram!


  6. Kommentar från: Tittilina

    Superfina! En föräldraledig mamma måste absolut få unna sig nåt vackert då och då :-)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(