What else is new?

Hösten är labil. Ena dagen strålande klart och vackert. Nästa ösregn och storm. I måndags var vi första billösa dag, vi har sålt vår ”förstabil” och har inte köpt nån ny ännu (men det är på gång, förhoppningsvis) och vi hade inte alternativet att ta bilen. Nu går eller cyklar vi förvisso allra oftast, men ibland om det blir stressigt till skola, dagis eller aktiviteter, eller om det ösregnar så tar vi bilen ibland. Men nu går inte det – utan det blir mycket spring runt byn. Tur den inte är så stor – eftersom skola, idrottshall, fotbollsplaner ligger i andra änden. Och givetvis var det sämsta tänkbara väder i måndags – det blev totalt fyra vändor runt om och hit och dit för att hämta och lämna. Samtliga i ösregn.

Igår hade vi en istället en fin hösteftermiddag. Jag är så trött just nu, över ett år där jag bara sovit nån enstaka hel natt, börjar ta ut sin rätt – nu sover förvisso inte Noah extremt dåligt, men det blir ändå ett antal gånger varje natt som vi blir väckta – men höstluften igår gjorde susen. Jag och småkillarna stannade ute efter hämtning och grejade i trädgården. Jag gjorde varm choklad och ostmackor som vi åt ute i löven. Och för en stund var jag piggare. Sen gick vi in och tittade på film, och vips – jag var lika trött igen.

Och annars då? Jag har häcken full skulle man kunna säga. Pluggar och fotojobbar. Och så allt det vanliga då. Noah, som tog sina första två små steg på sin ettårsdag, tar nu allt fler. Fantastiskt att få vara med om hans utveckling varje dag, varje litet steg. Och så har min elektriska lattevisp gått sönder. Jag saknar den verkligen.

Ha en fin onsdag! Ikväll väntar träning för mig och sedan Greys – veckans tv-höjdpunkt :razz: .

2 kommentarer på “What else is new?”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Jenny

    Sorry. Inget Greys idag… Visst är det sorgligt!
    Jenny


  2. Kommentar från: Albinssonskan

    400 spänn för bara gruppbilder?!?! Ocker.

    Jag tycker egentligen bilder som är tagna ”in action” är finare. Har hellre sådana bilder i ramar för varje gång man går förbi blir man påmind om den dagen just den bildern togs. Ett fint sätt att bevara minnen på. Porträttfoton är ju egentligen rätt intetsägande.
    Fast vi kommer ända köpa några stycken och ge bort i julklapp.

    Jag tycker du tar så himla fina bilder. Bildkvaliteten på min blogg har chanserat sen jag skaffade iPhone, har knappt haft framme systemkameran sen dess. Men nu har jag tänkt att använda den lite mer! (Är absolut inget bra på att fota, men det blir ju bättre djup än i en mobilkamera i alla fall!)

    Förresten, jag är inne och läser så gott som alla dina inlägg men kommenterar sällan då jag för det mesta läser via mobilen=tar längre tid att kommentera. Den där iPhonen igen….. :-)

    Ha en trevlig kväll!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(