Upp på hästen igen

Förra Thailandsresan – den som inte alls blev som vi hade trott (mer om det finns att läsa här och här och här) – har vi fått en ersättningsresa för. För hela familjen. Och trots att det ibland känns som om det säkraste vore att aldrig lämna Svea rikes gränser igen, gör vi nu ett nytt försök. Vi har bokat – om än inte med samma vanliga entusiasm. Det är lite tudelat, både glädje över att vi nu får chans att göra om resan, och oro för att det kanske händer igen. Att någon blir sjuk. Därför spelar vi safe nu. Efter mycket letande har vi hittat ett resmål i Thailand som känns som det passar oss – lugnt och behagligt. Och med bara 2,5 mil till ett internationellt sjukhus, i samma kedja som det vi var på i Phuket sist. Vi kommer flyga till Bangkok och därifrån kommer vi ha 2,5 timmes transfer till Ban Phe som ligger i Rayongområdet. Där ska vi bo på Chakapong beach på en liten villaresort. Jag tror det ska passa oss!

Och vi får vårt backupteam från förra resan med oss! Till vår stora förtjusning :love: ! Den här gången kommer allt gå bra – det måste vi tro. Eller hur? Vi ska softa, sola, bada, spela boll, bygga sandslott, äta pad thai, dricka vattenmelonsjuice, läsa böcker – bara ha det bra. Så mitt i mörka vintern beger vi oss mot varmare breddgrader. Upp på hästen igen.

6 kommentarer på “Upp på hästen igen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mimmi

    Åååååh det andra backupteamet hoppas komma med :) Ni kommer få det såååååå bra och alla kommer vara friska! Och om inte är ert superfint sjukhus nära. Tänk på oss bara vilka vändor vi haft med sjukhus utomlands. Kram och ha en superbra söndag och njut av tanken att solen finns runt hörnan (eller just nu väldigt mycket i Qatar)


  2. Kommentar från: Jeanette

    Så underbart för er!!! Kommer säkert bli en superbra semester den här gången där alla får vara friska! Det är ni verkligen värda!!!!


  3. Kommentar från: MariaL

    Ni kommer få det underbart! O med backup blir toppen!


  4. Kommentar från: Dagarna

    Det kommer gå bra denna gång.
    Skönt att ni åker och inte slutar resa efter allt som hände.


  5. Kommentar från: Therese

    Det kommer att gå jättebra! Tänk vad skönt ni kommer att ha när det är kallt här och ni kan sola och bada i Thailand :)


  6. Kommentar från: Nettan

    Låter härligt!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(