Höstinstagrams

Idag är det tydligen två år sen jag laddade ner instagramappen, om man ska tro statigram. Tycker fortfarande den är toppen! Fast min gamla iphone 3GS har en urkass kamera så blir vardagsfotona helt okej och ganska charmiga efter man instgrammat dem. Och så funkar det ju som en lite microblogg på samma gång. Ett par instagramfoton från det senaste:

Härliga utedagar nu, åtminstone somliga. Det är blandad konfekt mellan härligt klara soliga eftermiddagar och regn, rusk och höststormar. Vi är ute en hel del, Noah stortrivs utomhus och vi andra också. Åtminstone de fina dagarna ;) . Barnen har bra höstkläder men måste ta tag i att komplettera vinterkläderna och framförallt skorna till barnen. Speciellt svårt är det att veta vad Noah ska ha på fötterna i höst/vinter – han kommer ju gå allt mer under vintern, så det måste vara ganska stadiga skor gärna av nån sorts lära-gå-modell, men samtidigt varma. Dessutom har han ganska små fötter tycks det, så storlek 22 som är lägsta storleken hos många märken, är för stort än så länge. Tips?

Barnen använder pysselbordet hur mycket som helst! Jätteskoj. Jag ska komplettera med lite lådor och fylla upp med mer pysselsaker. Det funkar även för mammor att pyssla vid bordet, håller på att fixa med foton och ramar med bokstäver (helt obegriplig förklaring, jag vet. Får visa sen) till Noahs rum. Annars borde vi kanske istället ta tag i själva rummet inom det snaraste, istället för att greja med små inredningsdetaljer. Det ska målas och tapetserars lite innan han kan flytta in, men det känns verkligen som om det är dags för honom att bo i eget rum snart. Han vaknar av minsta lilla, när jag går och lägger mig och täcker prasslar, på första pipet från Pärs väckarklocka och dessutom snurrar han runt och låter (i sömnen) på nätterna så jag inte kan sova. Minst en gång i timmen har vi varit vakna inatt. Och att då sedan gå upp vid 5.30 – nej fy alltså. Jag är sjukt trött. Ett eget rum kommer förhoppningsvis stabilisera sömnen – det har funkat för de stora barnen åtminstone.

3 kommentarer på “Höstinstagrams”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Aj då. Det ÄR eget rum som är grejen.

    Hmm… Vi klurar vidare.


  2. Kommentar från: Elenore

    Kul att följa någon med jämngammal bebis för vi har precis samma funderingar. Hittar inga stövlar till lilleman för han har för korta o knubbiga ben, så han får klara sig med gympaskor tills det är dags för vinterskor, då blir det nog ett par Kavat. De är i alla fall dom som alla tipsar mig om. Börja sova i eget rum pratade vi om senast idag, men det krävs lite ommöblering så vi får se när det blir av. Men jag tror som du att det kommer ge bättre sömn både för stor och liten, även om jag kommer sakna honom ;-)


  3. Kommentar från: MariaL

    Ella sover jättebra i sitt rum. Så skönt att erik flyttade hennes säng en dag. Bara somna som är svårt,men men om tio år kanske man kommer sakna maratonnattningarna.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(