Helgen

Vi hade en sådan bra helg! Noahs födelsedag var såklart det största eventet – jag kan inte fatta att det gått ett helt år. Ett helt år med vår lilla pruttrumpa ♥. Vi hade en bra dag, trots urkasst väder, vi hade inte en massa måsten utan kunde som omväxling bara vara hela dagen. Vi åkte till handelsträdgården och köpte Noahs födelsedagsträd och planterade det – alla pojkarna har fått ett eget träd när de fyllt 1 år. Theo har ett plommonträd, Kasper har ett päronträd och nu fick Noah ett körsbärsträd. Sedan gjorde jag en bilbanetårta och lagade en god middag som vi åt tillsammans med svärföräldrarna på kvällen. Noah fick äta sin tårta helt själv – mycket uppskattat. Och kladdigt :love: .

Igår hann vi med en hel massa faktiskt – jag och småkillarna började dagen med en långpromenad tillsammans med den fyrbente, medans pappan och storebrorsan var på fotbollscup. Och sedan blev det stor höströjning i trädgården – kratta löv, slänga gamla växter, ta in krukor och trädgårdsmöbler, sätta lökar till våren och lite sånt. Lite småfix kvar till nästa helg – men sedan är vi redo för vinter. Avslutningsvis simskola för stora grabbarna och då passade jag i vanlig ordning på att simma tusen meter. En bra helg. Riktigt bra!

Höst ute. Höst inne.


Och lite tips: Idén till bilbanetårtan fick jag här. Födelsedagsmiddagen vi åt gjorde jag enligt det här receptet – den såsen är typ äta-med-sked-rakt-upp-och-ner-god :mmm: .

Och nu är det måndag igen. Jag har fått njuta lite vardagslycka i sin renaste form då två av storkillarnas aktiviteter plötsligt visade sig synka helt galet bra – samma tid, samma plats, bara varsin del av idrottshallen – innebandy i ena änden och gympa i andra med vikvägg emellan. Yeeih! Bebisen (ja. Han är fortfarande min bebis. Även om han råkar ha fyllt ett) är fortfarande förkyld och hostig, men vi hoppas på bättring tills imorgon så vi kanske kan bege oss till Öppna förskolan utan att smitta ner halva byn.

2 kommentarer på “Helgen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica L

    Låter som en mysig helg! Och tack för receptet på kycklingen. Verkar hur gott som helst och kommer nog provas i helgen!
    Kram


  2. Kommentar från: Johanna

    Parmalindad kyckling är supergott! Jag brukar göra extra mycket sås ;)
    Vi har också fått lite gjort i trädgården i helgen, och det man inte hinner med brukar vintern ta hand om :), bara man får iväg alla ruttnande äpplen.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(