Nya rum

Vi har faktiskt två nya rum nästan helt klara i huset. Först, vårt nya sovrum – här kommer äntligen lite foton, on request. Och ja, jag är väldigt förtjust i det där nya rummet. Det är redan väldigt svårt att tänka sig att detta var vår matsal. som hängde ihop med vardagsrummet, bara för nån månad sen. Rummet är ljust med sina två fönster åt söder och öster, och det är vitt och jag tycker att vi har lyckats få det just så som jag hade tänkt mig – med en vilsam känsla. Det mesta i rummet är vitt, med undantag från en rosa pelargon, bokstapeln på hyllan precis vid min säng, och tavlan med en fras från Bo-Kaspers orkesters ”hon är så söt när hon sover”. Just sover ju Noah inne hos oss, men när hans rum på övervåningen blir klart kommer det bli ytterligare lite luftigare i rummet.

Ovanför byrån har vi foton på alla tre barnen när de bara var några veckor gamla. Tyvärr har fotona på Theo som synes blivit helt missfärgade och fula.Det är ju liksom inte meningen att de ska vara lila :evil: . Usch! Synd att jag inte kommer ihåg var jag framkallade dem någonstans, så att man kunde undvika att framkalla där igen. Jag har massor av andra foton som även de är framkallade och inramade för flera år sedan men som behållt färgen perfekt. Men inte de här. Nåväl. Jag ska slänga med de bilderna för ny framkallning nästa gång jag skickar iväg en beställning av foton.

Theos nya rum är också så gott som helt klart. Lite småpiff kommer komma efterhand, och så saknas det fortfarande gardiner. Sen kommer lite utlovade foton därifrån också. Jösses vilket sjå jag har haft med att försöka få tag i ett fotbollstyg. Men mer om det en annan dag. Det kräver nog faktiskt ett helt eget inlägg :o .

Förresten: De svartvita fotona från vår bröllopsdag är tagna av duktiga Fia.

8 kommentarer på “Nya rum”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Lotta

  Åh, så fint! Längtar tills jag får se det live. :love: Speciellt den där tapeten. Jag är väldigt sugen på att göra något liknande i vårt sovrum och slänga ut den där svarta fondväggen som stör mig så. Usch. Hemska svarta färg. Vill ha vitt! :)

  Det blev så himla fint. Verkligen! Och snyggt att det inte BARA är vitt utan du bryter av med olika färger av vitt och beige. Lovely! :heart:


 2. Kommentar från: Linda

  Åh… me like !! =) Superfint … och jag gillar att det är vitt … ljust och fräscht !!


 3. Kommentar från: Hallon

  Vad fint det har blivit!


 4. Kommentar från: Therese

  Vilket jättefint sovrum ni har fått!! Spännande att se hur ni har gjort med Theos rum också sen. Jag har ett pojkrum på g att göra iordning och då kanske man kan få lite tips :)


 5. Kommentar från: Dagarna

  Så fint!
  Skönt att ni har ett hus som gick att göra om med nya rummen.


 6. Kommentar från: Elenore

  Så himla fint det blev! Måste visa sambon, här ska fixas ;-)


 7. Kommentar från: Mimmi

  Superfint verkligen! Ser fram emot livevisning idag.


 8. Kommentar från: Linda

  Brukar stå på baksidan vart man framkallat=) Fint det blivit!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(