Sommar som bäst

Det blev sommar. Sol, bad, grillos. Kvällar på stranden och mysigt besök av mormorn. Vi har därefter åkt på minisemester en bit norrut och haft toppendagar hos min pappa med familj. Åkt båt, spelat minigolf, ätit glass, njutit i solen, promenerat, umgåtts. En kväll lämnade vi barnen och hunden med morfar och bonusmormorn och jag gick med man och bror ner till havet, satt i en sanddyna, drack rosebubbel och tjuvlyssnade på Veronica Maggios konsert på Majas. På första parkett för en galet vacker solnedgång. Fint. Några instagrams på det!

20120729-081957.jpg

20120729-082006.jpg
Finvädret har fortsatt här hemma och i fredags grillade vi och åt och drack gott med goda vänner, spelade kubb, barnen badade och lekte. Tills klockan var 02 satt vi ute på trädäcket i värsta härliga sommarkvällen.

Idag har vi lite missions som måste bli klara innan det är dags för nya äventyr. Typ bildredigering, fixa presenter till snart-sju-åring och piffa klart i den sistnämndes nya fotbollsrum Här inne är det således ganska lugnt men jag finns flitigt på instagram (det är ju så himla praktiskt och snabbt att slänga upp lite bilder där. Dessutom är instagram i princip den enda appen jag använder för att redigera iphonebilderna) som @pernilla. Jag står dock som ”private” och vill själv godkänna nya – vet jag inte riktigt vem du är så skicka bara iväg ett mail. Det är väldigt kul att det råder sådan instagramfeber just nu :smile: . Så var det inte riktigt när jag först började använda instagram i oktober 2010, då hade jag sådär tre stycken att följa. Här kan du förresten få lite tips på vad man kan göra med sina instagrambilder mer än att ha dem i telefonen. Ha en fin dag hörrni!

4 kommentarer på “Sommar som bäst”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Lotta

  Åh. Underbara bilder. Tänk så vackert det är, naturen genom en iPhone. Lovely. Låter som att ni haft det helt magiskt fint.

  Jag lovar jag ska fixa det där vi pratat om. Så snart jag får ork. På onsdag har jag ju lite mer tid över. ;) Om jag säger som så. äntligen.

  Kramar!


 2. Kommentar från: Lotta

  PS: Tack för länkningen. :smile:


 3. Kommentar från: mammadagar

  En stor anledning är kanske att instagram nu även finns för android telefoner?!?! Det blir ju tillgängligt för alla, eller ja fler…


 4. Kommentar från: Dagarna

  Visst är det kul att fler (äntligen) har hittat Instagram.
  Tror många hittat till Instagram när Facebook köpte upp det.
  Roligt att vi var med från början och fick de bra namnen :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(