Så går det lite fortare

120711
Alla de där måste-sysslorna. Vika tvätt. Plocka i och ur disk. Fixa lunch. Röja undan. Plocka i trädgården. Och målning, icke att förglömma. Vi har en hel del målning på gång här hemma. Även där funkar Sommarvärdarna toppen. Har betat av sex stycken nu på bara ett par dagar. Jag lyssnar i efterhand med iphone och iphonedocka eller hörlurar via sveriges radios app – det är ju sällan jag prickar in klockan 13 då programmen sänds varje dag. Anja Pärson, Klara Zimmergren och David Hellenius tycker jag har varit bäst hitills. Särskilt Klara Zimmergren som förutom att ha en grym radioröst både lockade till skratt, men framförallt berörde på riktigt med sitt sommarprat där fokus till stor del låg på ofrivillig barnlöshet. Mycket tänkvärt. Så sparka igång en sommarpratare – alla tråksysslor blir faktiskt lite lättare :smooch: .

Och bilden? Ja, den är från en kväll på stranden för nån vecka sen. Och den har absolut ingenting med sommarpratarna att göra. Men det ser ju mycket roligare ut med inlägg med en bild, inte sant?
Nu – kurera liten febrig och förkyld minsteprins. Stackarn. Rinnande näsa och varm panna kom efter förmiddagsluren pang på. Håll tummarna att det är snabbt övergående, för på lördag är planen att jag och pappan ska ut på äventyr all alone och Noah (tillsammans med brorsorna) ska ha sin första sleep over hos farmorn & farfarn.

2 kommentarer på “Så går det lite fortare”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Jag har verkligen inte fått till en enda sommarpratare. Så jag tackar för tipset om Klara. Det ska jag verkligen lyssna på.

    Hoppas att lillkillen kryar på sig snart, stackaren. Så många baciller som var elaka mot honom i år.


  2. Kommentar från: MariaL

    Håller med om sommarpratarna, lyssnar när jag kör till jobbet o vips går det lite lättare!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(