What a night!

Åh! Vi har haft en toppenkväll. Jag började nere vid havet med syskon och familjefotografering av Maja, Viggo, Daniel och Anneli. En fotosession med en snart-ett-och-ett-halvt-åring inkluderad är rena motionspasset. Men så himla kul! De var så duktiga! Och vilket ljus vi hade. Underbart ljuvligt mjukt kvällsljus. Jag blev helt lyrisk. Riktigt riktigt roligt. Och vid en snabb första titt på bildskörden är jag faktiskt riktigt nöjd med resultatet.
120703
Lite senare anslöt Pär och grabbarna, och vi dukade upp till picknick på gräset precis ovanför stranden. Barnen badade, gungade, lekte kurragömma, sprang i sanden och vi åt, pratade och skrattade medans solen så sakteliga började gå ner över Öresund. En finfin kväll ♥. Verkligen. En sån där som jag kommer plocka fram ur minnesarkivet fram i mörkaste november, då när jag undrar om det egentligen varit sommar överhuvudtaget.

6 kommentarer på “What a night!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Åh, vilken skatt de här bilderna är. Fantastiskt fina. Och en riktigt trevlig kväll hade vi. Livet när det är som bäst!


  2. Kommentar från: odd brown bird

    Men vad fint, du är superduktig verkligen!! Visst är det svårt att sluta när man väl börjat och det gäller att ta vara på de där sommarkvällarna på alla sätt.

    Ha det bra!
    Kram


  3. Kommentar från: Milln

    Alltsa Pernilla vad duktig du ar! Verkligen superfina foton. Era kompisar kommer ju bli supernojda! Ser ut som en riktigt fin och sormig kvall. Snalla skicka hit lite sommar for vi regnar snart bort :-(.

    Kram


  4. Kommentar från: Akay

    Vilka ljuvliga bilder!! De tre senaste inläggen (med syskonbilder i alla) är ju fantastiska – grymt duktig är du! Blev lite sugen på att försöka mig på att ta lite egna bilder av syskonen här hemma, men resultatet lär väl inte bli i riktigt samma klass… ;-)


  5. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

    Underbara bilder! Oj, så vackert. Jag längtar tills min lilla familj ska bli förevigad.

    Kramar!


  6. Kommentar från: Linda

    Så himla fin bild på Maya, den när hon ligger i sanden!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(