Sist på bollen. Som vanligt.

Ja, jag är ju inte direkt känd för att vara snabb på att haka på nya trender direkt. Däremot kan jag väldigt snabbt bli beroende när jag väl har upptäckt något nytt. Och nu tror jag att jag kommer fastna helt för det faktum att man ju faktiskt kan låna och ladda ner böcker från biblioteket och läsa på Ipaden. Snabbt. Kostnadsfritt. Enkelt. Herreminje! Att jag inte har tänkt på detta innan jag läste om det häromdagen hos Helena är ju helt tokigt. Men nu. Nu har jag blivit varse. Så nu ska jag ladda hem och läsa böcker på löpande band. Typ alla de där böckerna som jag ständigt tänker att ”den ska jag läsa sen när den kommer på pocket”. In i paddan med dem istället. Och ja. Om jag älskade Ipaden innan så är det inget mot vad jag älskar den nu. Teknik. Fantastiskt.
120701
Läckbergs senaste blir det första lånet. När man har laddat in boken får man ha den i 28 dagar. Om det nu, mot förmodan, finns fler som inte greppat hur galet bra detta är, så finns här en finfin instruktion kring hur man går tillväga för att komma igång och låna.

Och så blev det juli. Jag vet inte riktigt var sommardagarna tar vägen just nu. Det känns som om sommaren håller på att rinna iväg och att jag inte riktigt hänger med. Som att jag kommer vakna upp i september nån gång och undra vad sjutton som hände. Well well. Idag har jag och pojkarna åtminstone varit på stranden. Trots att vädret inte så helt hundra ut så körde vi ner, det tar ju faktiskt inte ens 10 minuter, och väl nere vid havet var vädret strålande och vi hade ett par sköna timmar. Nu – EM-final. Heja Spanien!

5 kommentarer på “Sist på bollen. Som vanligt.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Fru M

    Det är verkligen smidigt att kunna låna & läsa böcker i ipaden. Får plats med så många fler.

    Tog ändå med mig några pocket som jag inte läst nu, för visst är det en annan känsla av att hålla i en pocket.


  2. Kommentar från: IaY

    Smart! Boken är jättebra kan jag berätta ;) Väldigt spännande!


  3. Kommentar från: Mimmi

    Smart och bra tips för hösten och slippa be besökare köpa med böcker. Jag fixar direkt. Ja och om september… fy bubblan vad denna sommaren känns kort.


  4. Kommentar från: Pernilla

    Åh vad bra. Detta ska jag prova. Visste inte att det gick :)


  5. Kommentar från: camillasnyahem

    Som bibliotekarie blir jag galet glad av såna här inlägg. :smooch:





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(