Strandhäng

Från förra veckan – ljuvlig sommarkväll nere på stranden. Bad för storkillarna, lite picknick, lek i sanden. Vackert ljus om kvällen. Kommer Strandhäng II senare, med lite fler foton.
120627
Sedan dess har det regnat. Och jag har varit sjuk. Halsfluss alltså. Låter ju ganska harmlöst. Men fy sjutton gubbar. Ingen lek. Jag har varit helt sänkt. Sov i typ två dygn och först idag har jag kunnat börja äta lite mer åt det normala hållet. Men det gör fortfarande hejdlöst ont i halsen så speciellt mycket mat blir det inte. Dagens tänkta playdate fick ställas in – men jag har åtminstone varit på benen igen korta stunder idag. Plockat lite i trädgården sådär en halvtimme, och nu i eftermiddag har jag faktiskt lyckats genomföra fotouppdraget jag fick ställa in i måndags. Det var bara ett stenkast hemifrån, och med alvedon i kroppen och två riktigt duktiga grabbar som skulle fotograferas, gick det utmärkt. Får se om jag orkar få upp ett smakprov sedan!

Men nu – vila igen. Jag är lite matt.

En kommentar på “Strandhäng”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sabina

    Åh, det där påminner mig om var jag växt upp… Riktigt mycket, så mycket att jag börjar fundera på om det faktiskt är just där… Fast ju mer jag tittar på bilderna ju gladare blir jag, för allting stämmer så bra. Tack, du gjorde min dag. Bara veckor till jag åker tillbaka, nu fick jag lite hemlängtan… :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(