Finbesök ♥

120615
Igår kom de tuffande hela vägen från hufvudstaden, Ulrica och tjejerna. Och vi hade en så mysig kväll igår och förmiddag idag! Huset blev plötsligt tokfullt med ungar, två 05:or, två 08:or och två 11:or. Vi har följts åt, jag och Ulrica i 7,5 år nu – genom graviditeter och utvecklingsfaser, glädjeämnen och bedrövelser. Träffats alldeles för sällan (för Sverige är faktiskt ett alldeles för avlångt land. Faktiskt) men ändå haft en herrans massa kontakt i vår slutna mammagrupp som började på familjeliv då för evigheter sen, under tidig graviditet med 05:orna och som sedan fortsatt i en sluten grupp på Facebook. Då var vi nervösa och oroliga förstagångsmammor, nu är vi luttrade trebarnsmorsor :smooch: . Tiden gick på tok för fort men över grillmiddag och lite rosévin hann vi ändå avhandla en hel massa – vardagsliv, jobb, fotografering, trotsåldrar och en gemensam förkärlek för Grumme tvättsåpa :lol: .

Minstingen Moa fick ställa upp på några foton imorse. Söt som socker är hon minsann! Inte sant? Tack för titten! Ses snart igen!

2 kommentarer på “Finbesök ♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mammadagar

    Verkligen en söt liten tjej! Fina bilder!


  2. Kommentar från: Elenore

    Jättefina bilder! Så kul att ni följts åt så länge. Jag kan bara hålla med dig. Sverige är alldeles för avlångt, har min familj ca 50 mil bort, åt olika håll såklart :-(





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(