Om fövaring

Förvaring kan man aldrig få för mycket av. Jag blir tokig på saker som ligger och dräller överallt, och när vi byggde den nya toaletten blev vi av med massor av utrymme som varit förvaringsyta innan – toaletten är ju byggd i ett gammalt skafferi. Så då gäller det att försöka hitta på nya lösningar. I utrymmen som egentligen inte ens finns.
120531
Nu har vi trots allt lyckats skapa ganska bra extra förvaringsyta i källarnedgången (med ”vi” menar jag alltså att jag planerar hur det ska se ut, Pär bygger ;-) ) – vi har en nedgång till källaren vid altandörren, som jag tror är ganska typisk för gamla hus. När vi byggde om skafferiet bytte vi även den gamla källartrappan mot en spiraltrappa och i utrymmet omkring den har vi satt hyllor och krokar. En stor hylla högt upp, och där är det på gränsen att jag själv kan få ner alla saker. Längst bort på den hyllan får vi helt enkelt förvara sådant som vi bara kan behöva när Pär är hemma ;-) . Sedan har vi tre mindre hyllor, en för vatten och annan dricka, och två med stora svarta lådor där man kan slänga ner allt möjligt braåha som man inte vet var man ska göra av annars. Det finns även krokar på lite olika strategiska ställe för att hänga ryggsäckar, gympapåsar, galonkläder – you name it. Det finns alltid nåt att fylla upp platsen med.

Jag är jättenöjd. Det är perfekt att kunna få in en massa saker bakom en stängd dörr så man slipper se allting liggandes direkt i hallen eller i köket, men det är ändå lätt och smidigt att hämta sakerna därifrån :lol: .

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(