Lovely långhelg

20120518-144738.jpg
Full fart en bit in på långledigheten! Igår var det fotbollscup (det är mycket fotboll här just nu, kommer en bildserie senare) och ösregn (vinterjacka på den sjuttonde maj) och grillmiddag hos vänner. Där blev Theo kvar för sleepover och blev hemlevererad imorse lagom för avfärd till farmor&farfar. Där väntar riddarspel för Theo och Kasper tillsammans med kussarna. Det har också utlovats pannkakor till lunch och köttbullar till middag och kanske bad i Farbror Olas pool. Jag är med andra ord säker på att de har en fin dag!

Vi är här hemma med bara ett barn och en lång att-göra-lista. Har åtminstone kunnat stryka ett par punkter so far och när Pär kommer hem från sin fixarrunda kan vi stryka några till. Med lite god vilja kan det bli inflytt i nya sovrummet innan helgen är över.

Men just nu skiner solen och om man tillämpar lite god vilja även här kan man nog nästan påstå att den värmer en aning. Över cykelskjulet står det där trädet, som jag inte har en susning om vad det är för nåt, i full blom med mängder av rosa blommor. Fint så det förslår. Jag har promenerat runt med minsteprins i trädgården och låtit honom känna på och upptäcka träd och buskar och blommor. Och så har han gungat en lång stund. Varpå han blev helt utmattad och somnade ovaggad i vagnen för sin eftermiddagslur. Så jag sitter här en stund i solen i godan ro med min kaffekopp och en bok. Det här är ju faktiskt min favorittid på året. Jag måste stanna och njuta lite av den ibland.

En kommentar på “Lovely långhelg”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: CissiE

    Det enkla är det bästa!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(