Real world Skåne

Nån som kommer ihåg det där pre-dokusåpa programmet ”Real world Stockholm”? Det var så länge sen att begreppet dokusåpa inte ens fanns. Jag hade just slutat gymnasiet och flyttat till Göteborg, jobbade som barnflicka och delade en andrahandstvåa med min kompis Anna. Jag och min roomie käkade nudlar och hönökaka med jordnötssmör, vi drack Black Tower och Rene Barbier, hängde på klubbar som alla låg en trappa ner, lyssnade på Radiohead och planerade för vad vi skulle bli när vi blev stora. Och vi var lätt helt besatta av Real World. Hur skulle det gå? Huuur skulle det gåååå? Vi såg alla avsnitten minst två gånger, repriserna också. Det var då. I en annan livstid.
20120418-202614.jpg
Jag vet inte varför jag kom att tänka på den där tiden och den där serien just idag. Men hursomhelst så bjuder jag på en bild från min Real World idag – direkt från vårt kök aka slagfältet klockan 17.05, när tre barn just ska serveras middag. Det är ju inte som om man bor i nåt flådigt inredningsmagasin direkt (det trodde nog ingen heller), och det är absolut inte som i den där andrahandstvåan i Göteborg (tack och lov). Men det är livet, som det är på riktigt :-).

2 kommentarer på “Real world Skåne”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anna

    Vad skönt med din bild! Det finns en faslig massa stylade hem där ute. Jättefina att titta på men jag undrar alltid vart bloggerskan trollat bort själva livet som pågår, för fotona är alltid, i min värld, tillrättalagda…Min fråga..hur hinner hålla så ”undanplockat” så man kan fota sitt hem typ dagligen ialla möjliga vinklar och rum…


  2. Kommentar från: Annelie

    Du är inte ensam… Fast att jag ibland drömmer om ett städat hem….bara en dag eller två. Kram!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(